OSZUSTWO!!!

Skorzystałam, jednak to jedno wielke oszustwo. Biorą pieniądze, a potem nawet nie dzwonią do klienta. Nie interesują się. Zerwać umowy nie można, bo kasy i tak się nie odzyska. Jak próbowałam, to się dowiedziałam, że z czegoś musza opłacić biuro. Szkoda że nie stać mnie na prawnika, bo oddałabym ich do sądu. Wiem, że sprawą zainteresowała się również gazeta - Dziennik Bałtycki. Niestety w Polsce nie można składać jeszcze pozwów zbiorowych. Bo to biuro byłoby pierwsze w Polsce.
Nie polecam, ponieważ to zwykłe wykorzystywanie naiwności ludzi i gra na uczuciach. Uważajcie - szczerze ostrzegam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

RAZEM porozmawiajmy !!!

A,propos oszustwa! Jestem właścicielką w/w Biura RAZEM od 1czerwca 2009 roku i też zostałam oszukana przez poprzedniego właściciela Adama Cz.,który perfidnie w trakcie negocjacji "wciskał" mi nieprawdziwe dane. Przykro czytać opinie, z którymi nie chcę i nie będę się utożsamiać. Moim celem jest prowadzenie Biura w sposób uczciwy i w zgodzie z oczekiwaniami Klientów. Pani "Asia" zawarła umowę w 2007 roku w Biurze RAZEM z Adamem Cz. i jest rozczarowana! Mamy obecnie miesiąc wrzesień 2009 roku. Zapraszam do Biura RAZEM w Gdańsku- Wrzeszczu i razem porozmawiajmy!!! W zgodzie z własnym sumieniem i z wyrazami szacunku. Mgr Anna Kinga.

Re: RAZEM porozmawiajmy !!!

witam,
popieram wypowiedź rozpoczynającej post, że biuro działa nie do końca ok., również skorzystałam jakiś czas temu z usług tego biura i jestem rozczarowana ilością ofert.... inna jest rozmowa przed i po zapłaceniu za usługę! z tego co się orientuje przejęła Pani Anna Kinga BIURO RAZEM z bazą danych i umowami, ale dalej od 1 czerwca 2009r., czyli dnia przejęcia nic się nie dzieje....pozdrawiam, M.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: RAZEM porozmawiajmy !!!

Piszę z pytaniem,gdzie mieści się Biuro RAZEM w Gdańsk-Wrzeszcz,ponieważ nie mogę znależć adresu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostrzegam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Umowę z biurem "Razem" podpisałam w listopadzie 2009 roku. Dość szybko była propozycja spotkania z "kandydatem".Osoba z którą miałam się spotkać została mi porostu opisana przez telefon.Nie wiem zatem dlaczego na spotkaniu w biurze robią zdjęcia..?Po spotkaniu nikt nawet do mnie zadzwonił, zero zainteresowania klientem...Według umowy miałam poznać jeszcze jedną osobę, ale odzewu ze strony właścicielki biura pani Anny już nigdy nie było.Co do drugiego potencjalnego kandydata od razu była tylko, krótka informacja, że ktoś taki jest, ale chwilowo wyjechał....Prawie jednocześnie ze mną umowę podpisywała moja znajoma i sytuacja była identyczna: krótki opis Pana przez telefon, spotkanie i....cisza...i drugi kandydat też rzekomo na wyjeżdzie....Jedno wielkie oszustwo i wyłudzenie pieniędzy. Uważajcie proszę szkoda pieniędzy i złudna nadzieja,że pomagają ludziom.