Dariusz - ocena (2) Oferty Pań na wysokim poziomie i bardzo dobrze dobrane pod kątem... Dariusz Michał - ocena (2) Bardzo dobra usługa. Polecam. Czas realizacji odpowiedni. Michał GOSIA - ocena (2) W biurze matrymonialnym Love Znajdz Miłość dzięki Pani Małgosi znalazłam... GOSIA
Kasia - ocena (1) Mogłabym tylko napisać dziękuję. Podchodziłam sceptycznie, uda się lub nie.... Kasia Micho- polecam - ocena (1) Polecam i podziwiam. Za upór Pani Gosi do uszczesliwiania innych, nawet jak... Micho- polecam Sabina - ocena (1) Bardzo jestem zadowolona z usługi Pełen profesjonalizm Pozdrawiam Panią Anię Sabina krzysztof - ocena (1) Dostałem jedna ofertę z numerem telefonu leszte beż numeru .To biuro... krzysztof B - ocena (1) Moim zdaniem biuro w bazie posiada małą ilość osób do skojarzenia B Dagmara - ocena (1) Kupiłam pakiet Profil i niestety nie polecam biura Love Znajdź Miłość. Bardzo... Dagmara Anna - ocena (1) Niestety nie polecam :( Podczas 6 miesięcy trwania umowy odbyła się jedna (!)... Anna Agata - ocena (1) Bardzo miły kontakt z Biurem Matrymonialnym LoveZnajdzMilosc. Polecam serdecznie Agata Renata - ocena (1) Z całego serca mogę polecić biuro Dwa Serca. Zapisując się byłam sceptyczna... Renata Z wyrazami uznania, Maria. - ocena (1) Chcę serdecznie podziękować pani Ani za znalezienie partnera. Dzięki Pani... Z wyrazami uznania, Maria. Asia - ocena (1) Jestem zadowolona z usług Pani Ani szybko poznalam Pana z ktorym... Asia KKJ - ocena (1) Dziękuję Pani Ani za pomoc w znalezieniu Partnera :) KKJ Karina - ocena (1) Bardzo polecam to biuro ! Na początku miałam pewne obawy, ale już po... Karina Kinga - ocena (1) Po przejściach jakie mnie spotkały w życiu miłosnym odsunęłam się od uczuć ,... Kinga Wioletta - ocena (1) Szczerze polecam to biuro. Miałam kilka spotkań z kandydatami, wokół których... Wioletta Piotrek S. - ocena (3) Do momentu zapłaty wszystko było w należytym porządku a pani Ewelina bardzo... Piotrek S. Natalia - ocena (1) Niestety nie polecam. Sam zamysł biura wydawał się sensowny, gdyby firma... Natalia