Agata - ocena (1) Bardzo miły kontakt z Biurem Matrymonialnym LoveZnajdzMilosc. Polecam serdecznie Agata Renata - ocena (1) Z całego serca mogę polecić biuro Dwa Serca. Zapisując się byłam sceptyczna... Renata Z wyrazami uznania, Maria. - ocena (1) Chcę serdecznie podziękować pani Ani za znalezienie partnera. Dzięki Pani... Z wyrazami uznania, Maria.
Asia - ocena (1) Jestem zadowolona z usług Pani Ani szybko poznalam Pana z ktorym... Asia KKJ - ocena (1) Dziękuję Pani Ani za pomoc w znalezieniu Partnera :) KKJ Karina - ocena (1) Bardzo polecam to biuro ! Na początku miałam pewne obawy, ale już po... Karina Kinga - ocena (1) Po przejściach jakie mnie spotkały w życiu miłosnym odsunęłam się od uczuć ,... Kinga Wioletta - ocena (1) Szczerze polecam to biuro. Miałam kilka spotkań z kandydatami, wokół których... Wioletta Piotrek S. - ocena (3) Do momentu zapłaty wszystko było w należytym porządku a pani Ewelina bardzo... Piotrek S. Natalia - ocena (1) Niestety nie polecam. Sam zamysł biura wydawał się sensowny, gdyby firma... Natalia Magdalena - ocena (1) Biuro umożliwiające bezpośredni kontakt,bardzo profesjonalne z dużym... Magdalena Marianna - ocena (2) Profesjonalna usluga. Super, ze moglam liczyc na pomocny w znalezie iu... Marianna Marek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z biura zamierzam się zapisać jak najszybciej Marek T. - ocena (1) Dziękuję Pani Ewelinie za trafne dopasowanie kandydata do moich oczekiwań.... T. Monika - ocena (1) Poznałam odpowiedniego Pana, jesteśmy razem. Jestem bardzo zadowolona. Biuro... Monika Wojtek - ocena (1) Zadowolony z usług biura. Poznałem dobrą i piękną kobietę, w której się... Wojtek niezadowolona_osoba - ocena (1) Szczerze nie polecam tego biura, szczegółnie osobą starszych. Biuro nie dba o... niezadowolona_osoba Renata - ocena (1) Szkoda kasy na to biuro. Zaangazowanie w poszukiwaniu dopasowanych kandydatów... Renata Polecam LoveZnajdź Miłość - opinia (1) Polecam p. Małgorzatę , konkretna rozmowa o warunkach współpracy , szybko... Polecam LoveZnajdź Miłość Marta - opinia (1) Z całego serca polecam biuro LoveZnajdzMilosc. Moja umowa jeszcze trwa, ale... Marta