Renata - ocena (1) Szkoda kasy na to biuro. Zaangazowanie w poszukiwaniu dopasowanych kandydatów... Renata Polecam LoveZnajdź Miłość - opinia (1) Polecam p. Małgorzatę , konkretna rozmowa o warunkach współpracy , szybko... Polecam LoveZnajdź Miłość Marta - opinia (1) Z całego serca polecam biuro LoveZnajdzMilosc. Moja umowa jeszcze trwa, ale... Marta
Jagoda - opinia (1) Polecam Biuro Pani Małgosi, która potrafi dopasować partnera pod wieloma... Jagoda Jarek - opinia (1) Myślę, że moje wrażenia określają wszystkie gwiazdki Jarek Katarzyna B - opinia (1) Chciałabym podzielić się swoją pozytywną opinią na temat biura... Katarzyna B Art. - opinia (1) Pomagają i są bardzo mili co jest ważne w tak ważnej a zarazem stresującej... Art. I. - opinia (1) Polecam to biuro! Pani, która je prowadzi podchodzi rzetelnie do tematu,... I. Barbara - opinia (1) Zachęcam do korzystania z usług biura . Barbara MJ - opinia (1) Polecam Biuro Matrymonialne LoveZnajdzMiłosc. Dyskrecja, zaangażowanie,... MJ Robert - opinia (1) Miałem ostatnio 1 spotkanie. Wszystko dograne na ostatni guzik. Czas pokaże... Robert Jerzy - opinia (1) Dziękuje Pani Ewelinie za szybkość działania. Za zapoznanie mnie z Panią. Z... Jerzy Ada - opinia (1) Biuro podchodzi do sprawy z duzym profesjonalizmem. Mam porownanie z innymi... Ada Katarzyna - opinia (1) Polecam biuro matrymonialne LoveZnajdźMilosc, jestem zadowolona bo nie muszę... Katarzyna Joanna - opinia (1) Mnie się niestety nie udało, ponieważ nie byłam gotowa, dość niedawno... Joanna Arleta - opinia (1) Szczerze polecam to biuro, Pani Małgosia naprawdę potrafi dopasować partnera... Arleta Aga - opinia (1) Gorąco polecam. Nie ma lepszego sposobu, w dzisiejszych czasach żeby kogoś... Aga Aga - opinia (1) Gorąco polecam. Nie ma lepszego sposobu, w dzisiejszych czasach żeby kogoś... Aga Gabriela - opinia (1) Polecam biuro Pani Małgosi, pomaga w szukaniu swej drugiej połówki na życie,... Gabriela B.K - opinia (1) Nie polecam, nie ma zadnych ciekawych ofert B.K