Dag - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy myślą o zmianie swojego życie w pojedynkę. Bardzo... Dag E. - opinia (1) Biuro matrymonialne godne polecenia. Trafiłam tu na początku miesiąca.Pani... E. Ula - opinia (1) Nie wiedziałam,że będę tak bardzo zadowolona.Bardzo profesjonalnie... Ula
Janina - opinia (1) Obsluga profesjonalna, skuteczna Janina Adam - opinia (1) Szukanie miłości jest jedną z aktywności, w której automatyzacja wyraźnie nie... Adam Piotr - opinia (1) Zadowolony z usług biura . Poznałem odpowiednią partnerkę , wszystko... Piotr Iza - opinia (1) Polecam, skuteczność, duży profesjonalizm, miła obsługa. Iza Piotr - opinia (1) Pełen profesjonalizm oraz zaangażowaniem na bardzo wysokim poziomie, są to... Piotr Dorota - opinia (1) Polecam przyszłam z polecenia, duży profesjonalizm, bardzo miła właścicielka Dorota A.B. - opinia (1) Dyskrecja i pełen profesjonalizm. Gorąco polecam osobom, któte szukają... A.B. Basia - opinia (1) Bardzo polecam biuro pani Małgosi. Jestem klientką od sierpnia byłam na 2... Basia Dorota (40+) - opinia (1) Polecam wszystkim! Jestem po prostu zachwycona!! Profesjonalne i bardzo... Dorota (40+) Karolina - opinia (1) Pani Małgosiu jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Dziękuję za... Karolina Magda - Metamorfoza - opinia (1) Polecam metamorfozę z Biurem Love Znajdź Miłość. Pani Małgosia z wielkim... Magda - Metamorfoza Iza - opinia (2) Polecam dla tych, którzy wolą się spotkać tradycyjnie, a nie przez internet.... Iza Robert - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego biura. Pani która prowadzi te biuro... Robert Zaintrygowana - opinia (1) Szczerze Bardzo Polecam Biuro , wyróżnia się indywidualnym podejściem do... Zaintrygowana Beata - opinia (1) Bardzo profesjonalne biuro. Pani Małgosia jest osobą przemiłą i widać, że zna... Beata Szczęśliwa - opinia (2) Profesjonalnie i skutecznie! Polecam wszystkim szukającym drugiej połówki! Szczęśliwa BM - bardzo dobry wybór (3) Biuro wyjątkowo rzetelne i kompetentne. W wyborze bliskich osób bardzo pomaga... Ela i Zbyszek