Biuro matrymonialne - jak najbardziej w XXI wieku (1) Może się wydawać w obecnych czasach biuro matrymonialne trąci nieco... Tadeusz wspaniała atmosfera spotkania (1) Pani prowadząca jest osobą bardzo empatyczną, potrafi wysłuchać i doradzić.... Iza Wyjątkowo miło. (1) Pani Małgorzata jest bardzo miła, kompetentna osobą, co bardzo ułatwia... Daisy
Szukajcie a znajdziecie! (1) Trzeba jednak wiedzieć gdzie szukać i najlepiej pod czujnym okiem Pani... M. Profesjonalne podejście (1) Nie wiedziałam, że istnieją takie rzetelne i profesjonalne biura. Wystarczyły... Ola Profesjonalizm przede wszystkim (1) Jeśli ma się dość portali które nie wiele wnoszą do życia a myśli się jednak... Paulina Polecam (1) Profesjonalne biuro matrymonialne. Właścicielka jest bardzo zaangażowana w... aaa Dla tych co po przejściach 40l. (1) Chciałabym panie zachęcić właśnie do tego biura ,ponieważ byłam już bardzo... Wejherowianka 40l. Kochana Pani Małgosia (1) Perfekcyjne podejście do klienta.Duże i skuteczne doświadczenie w dobieraniu... Szczęśliwa Wspaniale mieć towarzystwo po 60 tce (2) Bardzo miło byłam zaskoczona, długo czekałam, ale poznany przez biuro... Basia ALICJA 62 (1) Biuro profesjonalne i skuteczne. Pani Małgorzata z dużym zaangażowaniem i... alicja Ideał (1) Pani Małgorzata intuicyjnie potrafi odnaleźć brakujące połowy, zaangażowanie... SS Zadowolony i wdzieczny (1) Profesjonalna, wysoko intuicyjna i zaangażowana obsługa Pani Małgorzaty oraz... SS Randka (1) Pani Gosieńko,dzięki za znalezienie partnera ............ Pani wiedza... teresa bruska Szczęśliwa (1) Pani Gosia jest super profesjonalistką w tym co robi. Z dużą uwagą i... Joanna Polecam BM! (1) Pani Małgosia angażuje się sumiennie i z szacunkiem w szukaniu drugiej... Iwona Strzał w dziesiątkę (1) Polecam wszystkim samotnym, zgłoscie się do LoveZnajdżMiłość!!Profesjonalna... Dawid Biuro lepsze niż internet (1) Polecam biuro Dwa Serca, poznałam bliską osobę, nie zniechęcajcie się i... Anna nigdy nie jest za późno na miłość (1) Myślałam że już nic mi się nie przydarzy dopóki nie trafiłam do tego biura... Małgorzata Polecam (1) Tylko babki na poziomie i pelne zaangazowanie pani prowadzacej Maciek