szczęśliwe małżeństwo (1) Dzięki prowadzącej to właśnie biuro poznaliśmy się z Moniką 3 lata temu. Dziś... Dawid Polecam (1) Jestem pozytywnie zadowolna z usług biura matrymonialnego, polecam wszystkim... Monika 36lat Zachwycony (1) Zapisałem się do biura z rozsądku, ponieważ w miłość przestałem już wierzyć,... Wojtek
zakochana (1) Letnia aura zadzialala,. Jestem bardzo zadowolona.w koncu poznalam... romantyczna super ! (1) Jestem zadowolony z oferty biura dwa serca . Duzy wybor kandydatek , szybkie... Marcin POLECAM (1) Biuro godne zaufania. Kasia nowe nowoczesne biuro (1) Jeśli ktoś się zastanawia czy warto przyjść to zachęcam. Niewiele jest takich... ddd Szczęśliwa JużNieSingielka. (1) Bardzo polecam. :)))) Dzięki pośrednictwu przemiłej Pani Ani, którą... Aneta Bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z usług biura, ponieważ skojażono mi właściwego... Beata OSZUSTWO!!! (1) Narzekanie nic już nie da,za naiwność niestety się płaci.Żadnej normalnej... Basia Zadowolony (3) Z ciekawości zadzwoniłem na telefon z ulotki. Ceny jak na biuro matrymonialne... Waldemar zadowolona (1) Bardzo dziękuję Biuro godne polecenia dzięki profesjonalnym podejściem pani... zadowolona Polecam każdemu kto chce znaleść drugą połówkę (2) Jestem bardzo zadowolona z usług biura, ponieważ spotkałam właściwego... Sylwia Profesjonalizm (1) Skorzystałam z usług biura MiK-ado,jestem zachwycona,profesjonalna obsługa i... Krystyna MĘŻATKA - opinia (1) BIURO GODNE POLECENIA MĘŻATKA OSZUSTWO!!! (5) Skorzystałam, jednak to jedno wielke oszustwo. Biorą pieniądze, a potem nawet... Asia polecam (1) Dobry kontakt z osobą prowadzącą biuro, biuro blisko centrum. Opłata... dd polecamy (1) chce wszystkim polecic to biuro, przesympatycznie, super, dziekuje Karo Nikt nie pożałuje jak spróbuje !! (1) Troszkę zdecydowania i odwagi i każdy singiel będzie tu bawił się... Wojtek Pozdrawiam (1) Gratuluje Pani Lucyno występu w TVN ;-)) pozdrawiam całe biuro. Marek M. Marek