dziekuje (2) Dziekuje bardzo Paniom z biura Razem za cierpliwosc i wyrozumialosc. TRoche... Marcin.K. Wspaniale biuro! dziekuje! (2) Pani Lucynka to Aniol! Dziekuje, a raczej- dziekujeMY. Jestesmy szczesliwa... Zuzanna Warto spróbowac (1) Godne polecenia biuro, miła osługa, indywidualne podejście do klienta. Marta
Jestem na dobrej drodze (1) Jestem po drugim spotkaniu i idzie super - myślę że coś z tego będzie, więc... Ania świetne biuro (1) Korzystałam z usług kilku biur ale dopiero w Razem spotkałam się z... Ewa Kler ania - opinia (7) organizują fantastyczne imprezy dla singli. Byłam na andrzejkach i bawiłąm... ania Razem = strata pieniędzy (1) Byłem kiedyś 'klientem' tego biura. Moim zdaniem poziom usług jest odwrotnie... były klient Andrzejki (1) Andrzejki Ta impreza miała być sprawdzianem czy są tacy dobrzy jak mówili mi... lisica godne polecenia!! (1) skorzystałam w tym roku i jestm zadfowolona:) z profesjonalnego podejścia i... @@ kolka@@ nie jest to takie złe biuro (1) Miły kontakt, nowi właściciele, długo się coś nie odzwywali ale myślę że to... dodo Dopieszczony. (1) Tak się zastanawiam dlaczego niezadowoleni piszą o swojej frustracji, a... Leon DM - opinia (1) Biuro prowadzą bardzo miłe osoby, jest się z Nimi w stałym kontakcie. Co... DM obsługa profesjonalna (1) Pełen profesjonalizm!! podejście do klijeta oceniam bardzo dobrze Gorąco... .>>>> maleńka Berkano - obfitość, nowy początek (1) Polecam - miła atmosfera, każdy znajdzie coś dla siebie, spotkania... Ryszard