Byłem kiedyś 'klientem' tego biura. Moim zdaniem poziom usług jest odwrotnie proporcjonalny do cen, czyli mówiąc wprost, biuro RAZEMzajmuje się zdzieraniem kasy z klientów. Żeby nie być gołosłownym, podam prosty przykład; za usługę polegającą na wyszukaniu i 'dopasowaniu' do klienta/klientki drugiej osoby RAZEM 'życzy sobie' ... około 200 złotych !!! Dodam, że jest to ich 'opcja minimalna', gdzie przy wykupieniu możliwości poznania dwóch osób jedna oferta dodawana jest 'gratis' - śmiech na sali, a nie gratis. Za możliwość korzystania z oferty 'maksymalej' (czyli nieograniczona ilość dopasowań, szukają partnera aż do skutku), trzeba tej firmie zapłacić horrendalną kwotę 1800 zł !!!!!! Przynajmniej tak było, kiedy ja korzystałem z ich 'usłu', ale szczerze wątpię, aby w tej kwestii cokolwiek się zmieniło nalepsze.
Za porównywalna cenę 200 złotych (czyli opcja minimalna firmy RAZEM) można mieć nieograniczony dostęp do mnóstwa ofert w innym biurze matymonialnym (akurat w tym innym biurze jestem zarejestrowany i poziom usług oraz ogólna jakość są tysiac razy lepsze, RAZEM - przy swoich cenach - nie umywa się do nich).
Podsumowując, firma razem robi niezły i intratny biznes za horrendalne ceny. Nic dziwnego, ze nie zamieścili na swojej stronie internetowej cennika usług - bo gdyby to zrobili, to większosć potencjalnych klientów po przeczytaniu cennika od razu zrezygnowałaby, zwłaszcza, że zdecydowana większosć konkurencyjnych biur tego typu przestrzega polityki jawności i przejrzystości, podając ceny za swoje usługi.
RAZEM = strata pieniędzy i strata czasu. Z czystym sumieniem odradzam