Michał - opinia (1) Portale randkowe mnie zawiodły, nie spełniły moich oczekiwań, dlatego... Michał Mon - opinia (1) Polecam gorąco Doskonały sposób na znalezienie partnera Mon Ola - opinia (1) Miło i profesjonalnie :) Miałam 2 spotkania, bardzo dobra "jakość"... Ola
Monika - opinia (1) Rzetelny wywiad i rozmowa o moich oczekiwaniach. Profesjonalne podejście Pani... Monika Ann - opinia (1) Witam. Byłam klientką biura jakiś czas temu. Niestety nie udało mi się poznać... Ann Ewa Z. - opinia (1) Byłam dość sceptycznie nastawiona do biur matrymonialnych przez moje... Ewa Z. Janek - opinia (1) Mam bardzo miłe doświadczenia z tą firmą. Po naszym spotkaniu Pani Ewelina... Janek Mirek - opinia (1) Dziękuję Pani Ewelinie z całego serca za pomoc. Zawsze uśmiechnięta, z... Mirek Gosia - opinia (1) Dziekuje i polecam gorąco. Cuda jednak się zdarzają:) Pozdrawiamy serdecznie M&P Gosia Marzena - opinia (1) Świetny kontakt. Super wydarzenia i spotkania w realu. Miła obsługa i co dla... Marzena Andrew 67 - opinia (1) Polecam gorąco. Poziom i klasa. Obsługa na najwyższym poziomie, Panie, które... Andrew 67 Asia - opinia (1) Od marca jestem w szczęśliwym związku dzięki Pani Małgosi. Bardzo polecam tę... Asia Agnieszka - opinia (1) Pani Ania jest sympatyczną osobą.lZaproponowala mi Pana z którym od razu... Agnieszka zawiedziona - opinia (2) Prowadząca biuro jest bardzo miła, posiada już raczej spore doświadczenie,... zawiedziona Piotr - opinia (1) Byłem nastawiony dość sceptycznie, ale zadziałało. Prawdopodobnie wszystko... Piotr Laura - opinia (1) Gorąco polecam Panią Małgosię! Dzięki jej pozytywnemu podejściu i... Laura Rozczarowana - opinia (2) Niestety muszę przychylić się do opinii Pani z przed 8 m-cy. Przede wszystkim... Rozczarowana Dag - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy myślą o zmianie swojego życie w pojedynkę. Bardzo... Dag E. - opinia (1) Biuro matrymonialne godne polecenia. Trafiłam tu na początku miesiąca.Pani... E. Ula - opinia (1) Nie wiedziałam,że będę tak bardzo zadowolona.Bardzo profesjonalnie... Ula