co mnie razi (1) Zabiegi zabiegami, doszło do małego nieporozumienia podczas wykonywania JetM,... karololo Otc uroda kosmetolog godny polecenia (1) Duża i bogata oferta zabiegów odmładzających, częste promocje wybranych... Anna Jak na razie najlepszy (1) Bardzo lubię oczyszczanie skóry zabiegiem Jet Care co roku pozwalam sobie na... Alicja
opinia (2) b.dobre efekty serii zabiegów oczyszczania twarzy-szczerze... ewa rekonwalescencja po ciąży (2) Jestem bardzo zadowolona z zabiegów modelujących na mój pociążowy... Gosia odradzam (3) Byłam na zabiegu oksyobrazji niby twarz,szyja,dekold z czego.była tylko twarz... zla Nie polecam, a wręcz stanowczo odradzam (!) (2) Zmarnowany czas i mnóstwo kasy wyrzuconej w błoto. ŻADNYCH EFEKTÓW. Nie... zniesmaczona klientka Fenomenalne miejsce (2) Jestem zachwycona , korzystałam pierwszy raz z usług profesjonalnego... Beata Zabiegi odchudzające - nie polecam (3) Witam zachęcona zabiegiem próbnym, wykupiłam pełen pakiet zabiegów... Paulina Najlepszy salon jaki spotkałam w Trójmieście (2) Jestem zauroczona obsługą, zabiegami i efektem. Warto was odwiedzać.... Vera Polecam!! (6) jestem po serii zabiegów ujędrniających na uda : fale radiowe, bańka i... Dorota W SUPER GABINET!!!! (2) Bylam wczoraj na zabiegu. Pan doktor bardzo mlody,ale naprawde... Aleksandra Oxybrazja (2) Jestem oczarowana efektem zabiegów.Już po 3 moja twarz była niesamowicie... Alina .... (1) Przed świętami udałam się do tego gabinetu za namową koleżanki, która kiedyś... Anna depilacja laserowa (4) Miałam wykonywane 3 serie zabiegów depilacji laserowej. 3 x 10 zabiegów, na... anna Podrażniona skóra przez wiele dni (3) Jestem bardzo nie zadowolona z usługi i nigdy wiecej nie skorzystam Ania Przereklamowane? (7) W połowie listopada skorzystałam z zabiegu JetM + peeling (chociaż... AleksandraM ...Jak do Was nie wracać! (2) ...znowu Gosia odwiedziła Wasz gabinet,tym razem już w odsłonie nowej... Gosiaczek 52 Zakochana :) (2) Korzystam z ofert wielu gabinetów, ale do żadnego nie przywiązałam się tak... Gosia OTC ONLINE (1) Jestem bardzo zadowolona z poziomu świadczonych usług w gabinecie na... Julia