Kasia - opinia (1) Fajne miejsce z klimatem, sympatyczna obsługa. Można się zrelaksować. Kasia SPA nr 1 w Trójmieście - światowego formatu. (1) W końcu Trójmiasto doczekało się SPA z najwyższej półki. Ekskluzywny wystrój... Krystian Magiczne miejsce! (1) Cudowne, magiczne miejsce, niesamowity wystrój, obsługa na najwyższym... Monika
Oxo jak w niebie (1) Luksusowe spa zabiera Cię w inny świat już od progu. Za każdym razem czuje... Marta usługi oxo (1) Miła, sympatyczna i przedwszystkim profesjonalna obsługa klienta. Polecam gość Magiczna Oaza Spokoju (1) OXO Luxury Spa to miejsce unikatowe i magiczne. Swoim przepieknie urzadzonym... Joanna Niesamowite miejsce (1) Przepiękne, klimatyczne Spa. Profesjonalna obsługa, dziewczyny z... Joanna WARTO (1) Jestem fanką Małej Anglii i ich apartamentów już od dłuższego czasu! SPA,... Marta Super spa w super hotelu!! (1) Odwiedzam Mała Anglię regularnie wiec z nowego SPA rownież bede korzystał... Piotr Wawa Fantastycznie! 6 to mało (1) OxO spa mogę śmiało polecić każdemu! byłam tu kilkukrotnie i nie mogę się... libra JAKOŚĆ ODPOWIEDNIA CENIE (1) Z polecenia odnalazłam to SPA i od pocątku mojej wizyty byłam zaskakiwana co... Beata cudowne miejsce (1) To jest absolutnie najlepsze spa, w jakim byłam! Piękne, dopracowane w... Zosia Rewelacja! (1) Rewelacyjne luksusowe miejsce, niespotykany wystrój i przemiła obsługa. Można... Małgosia