Marek - ocena (1) Szybko i sprawnie. Miła obsługa klienta Marek Monika - ocena (1) Serdecznie polecam. wszystko na najwyższym poziomie. Obsługa Klienta pomocna... Monika Patrycja - ocena (1) Jestem pod wrażeniem wiedzy pracowników i chęci pomocy w znalezieniu... Patrycja
Łukasz - opinia (1) Nie polecam! Bardzo ciężka współpraca. Bardzo długo czekałem na ofertę, tylko... Łukasz małgorzata - opinia (1) Podpisałam umowę 12.01.2022 r zapłaciłam zaliczkę w lutym Po wpłaceniu... małgorzata Waldemar Kurek - opinia (1) Przestrzegam, przed podpisywaniem uwomy.Umowę na fotowoltaikę , zawarłem w... Waldemar Kurek Tadeusz - opinia (1) Bardzo rzetelna i profesjonalna firma, jestem zadowolony z montażu i jakości... Tadeusz Aleksander - opinia (1) Oferują produkty i panele fotowoltaiczne bardzo wysokiej jakości markowych... Aleksander Miłosz - opinia (1) Chyba najlepsza firma z fotowoltaiką. Na plus to, że korzystają z polskich... Miłosz Fotowoltaika na tak ! (4) Zdecydowanie skłaniam się do progresów OZE i wszelkich z tym związanych... Konrad Firma (1) Dla mnie mega firma, która zajmuje się fotowoltaiką. Poza tym serwisowałem u... Julek dobra inwestcja na lata (1) Panele fotowoltaiczne od oze-biomar są najwyższej jakości i mają długą... Florek zadowolony klient! (1) Firma Oze Biomar na prawdę mnie pozytywnie zaskoczyła. Instalacja paneli... Aniep jakość i cena zrobią z ciebie bohatera (1) Znakomite panele fotowoltaiczne, najwyższa europejska jakość! Długa... Wojciech Panele (1) Zdecydowanie jakość paneli na poziomie Europejskim. Dobra umowa, długa... Roman Inwestycja (1) Postanowiłem zakupić panele fotowoltaiczne, firma wybrana z polecenia kumpla,... Tomasz rewelacja (1) Firma na bardzo wysokim poziomie, szybko i sprawnie zamontowali mi instalacje... Paweł Najtańsza firma na pomorzu (1) Gorąco polecam wszystkim którzy cenia sobie miłą i fachową obsługę oraz... Darek Super (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy Pana Marcina z ekipą, bardzo szybko... Danuta z Olsztyna jestem zadowolony (1) Biomar załatwił mi dotację i pomógł w formalnościach z energetyką,wszystko... bpj