Oberża 86

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, Starowiejska 30

Magda - ocena (1) Przeniosłam się w inny wymiar kulinarny ;) Z sercem na talerzu, polecam i... Magda nabici w butelką - ocena (1) Jedzenie bez rewelacji, bardzo małe porcje i bardzo drogie. Dwie małe zupki i... nabici w butelką Ewa - ocena (1) Wspaniała obsługa, super atmosfera,jedzenie przepyszne.Mus z dyni poezja. Ewa
Tomek - ocena (1) Pyszne jedzenie. Udko z kaczki rozpływało się w ustach. Schab z kością po... Tomek Jurek - ocena (1) Odwiedziłem wczoraj tą pseudo restaurację. Zamówiłem pyzy z gęsiną i dostałem... Jurek Klient/ka - ocena (1) Zjadłam i chcę zapomnieć. Drugiego razu nie będzie. Słone, mało, odgrzewane i... Klient/ka Hubert - opinia (1) Perliczka rewelacyjna. Budynek z zewnątrz dość średni, ale jedzonko świetne! Hubert Mirek - opinia (1) No niestety, może jedzenie ok, ale obsługa słaba. Specjalnie zarezerwowałem... Mirek Andrzej - opinia (1) Super restauracja, dla smakoszy. Andrzej Moniq - opinia (1) Wróciłam po paru miesiącach i nadal petarda Poczekadełko bardzo ciekawe,... Moniq Maciej - opinia (1) Gorąco polecam, jedzenie super, obsługa super. Maciej Agnieszka - opinia (1) Z zewnatrz restauracja zachęca do wejścia. Fajnie opisana historia... Agnieszka Zbigniew Sieńkowski - opinia (1) Byliśmy (4 osoby) 17.03.2022 pierwszy i ostatni raz!!!!!!! Przystawki: Pstrąg... Zbigniew Sieńkowski janik - opinia (1) Dobre jedzenie ale porcje male trzeba dojesc w zabce janik Zachwycona - opinia (1) Wspaniały wygląd i smak potraw, doskonała obsługa, przydałoby się więcej... Zachwycona Kasia - opinia (1) Przytulne wnętrza, przesympatyczna i pięknie uśmiechnięta Pani Kelnerka i... Kasia MJ - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Każdy znajdzie coś dopasowane do swojego gustu... MJ MarcinJ - opinia (1) Wyśmienite dania. Najlepsza kaszanka w cieście francuskim. MarcinJ Antoni - opinia (1) W czasie pandemii najlepsze jedzenie na wynos w Gdyni, a próbowałem kilka... Antoni Janik - opinia (1) Jedzenie smaczne ale małe porcie. Po wyjściu trzeba było dojesc kanapka Janik