Oberża 86

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, Starowiejska 30

Jeden duży PLUS, nie ma się do czego przyczepić (1) Fantastyczne jedzenie, świetna obsługa, klimatyczne miejsce. Ceny no cóż,... Antonio Pyszne jedzenie! (1) Na pewno wrócę ;) najlepsze kotlety z dorsza jakie jadłam! Monika Gość (1) Wraz ze znajomymi kilkakrotnie odwiedziliśmy Oberżę 86 i zawsze wychodziliśmy... CeeM
Rewelacja (1) Polecam i sam mam zamiar tam wracać. Nic więcej dodawać nie trzeba. ArkadiusZ Pyszne jedzenie w klimatycznym miejscu! (1) Bardzo dobre jedzenie, miła obsługa, rodzinny klimat. Ola87 Niedzielny obiad (1) Miejsce z historia , świetnie wykonanym wnętrzem oraz wyśmienitym jedzeniem!... Maciej Grzegorz Górniak - opinia (1) My również zachęceni dobrymi opiniami wybraliśmy się tu na obiad. Niestety... Grzegorz Górniak Super (1) Przepyszne jedzonko , wychodząc czuje się dopieszczony , porcje moim zdaniem... Balbina niestety zmieniona karta dań na gorszą (1) Zachęceni dobrymi opiniami wybraliśmy się tu na niedzielny obiad. Niestety... Elzbieta Weronika - opinia (1) Pyszne jedzenie i super klimat. Weronika Super !!!!! (1) Serdecznie polecam. Kuchnia z sercem :) wszystko dopracowane z najmniejszym... Ewelina K. Polecam! (1) Wybraliśmy się z rodziną na dzien Matki. Świetna obsługa, jedzenie... ama idealne miejsce na rodzinne spotkanie (1) Przyjemne miejsce na spotkanie w gronie rodziny lub przyjaciół. Jest... A - opinia (1) Nareszcie polska kuchnia taka prawdziwa jak u mamy, babci. Byliśmy na... B - opinia (1) Pyszne jedzenie, dobry stosunek jakości do ceny. Są klasyki kuchni polskiej,... B - opinia (1) Doskonala restauracja. Wszystkie dania niezwykle smaczne Przeciętnie (1) Nie jestem wyrafinowanym odbiorcą, ale pieczona kaczka z żurawiną smakowała... Ewa Doskonała polska kuchnia ze współczesnym twistem (1) Byłem z przyjaciółmi w święta. Polecono nam comber jagnięcy. Cena (89 zł)... 123 najlepsza polska kuchnia (1) Bardzo dobre miejsce, żeby zaprosić kogoś na kolację, ciekawe menu - polska... Aneta Bardzo urokliwe miejsce (1) Bardzo urokliwe miejsce, zachwyca eleganckim wystrojem, wspaniałą atmosferą... Hania.J