Wesele - Pod Lipami Łęgowo (1) Witam, chcieliśmy podziękować Pani Monice za organizację naszego wesela.... Iwona i Adam Słabo (1) Bardzo drogo, a jedzenie tak słabe, że nie było co zjeść. Nie polecam. Roman Super :) (1) Trafiłem tutaj właściwie przez przypadek w trakcie podróży. Bardzo podoba mi... anonim
Weselicho na 100 (1) Polecamy. Jedzenie, obsługa, pomoc w przygotowaniach... Wszystko super.... Paulina i Paweł wielkie rozczarowanie (1) danie"koryto jasnie pana",bylo wielokrotnie odgrzewane,mieso... Justyna pod lipami (1) Obsługa miła, jedzenie super, wielokrotnie sprawdzone. Nie zawiodłem się... Tadeusz Polecamy! (1) Organizowaliśmy wesele oraz poprawiny 15-16.08.2015 w sali weselnej ''Zielona... Kasia i Marcin Fajne miejsce (1) Wybrałem się z znajomą i naprawdę uważam iż warto. Klimat fajny jedzenie... Oskar wesele (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni . Sala godna polecenia. Obsługa bardzo miła .... agnieszka Opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z organizatorami naszego wesela i... Justyna Kalińska Wesele Pod Lipami - 26 lipca 2014 r. (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wesela jak i poprawin w Oberży Pod... Jolanta Michta Wesele Pod Lipami (1) Mieliśmy tam swoje wesele 28.06.2014 i jesteśmy bardzo zadowoleni. Świetna... Marta i Marcin fajna kręgielnia (1) Fajna kręgielnia. Fajny wystruj i nastruj. Można fajnie się bawić. Można... Krzysiek Pod Lipami ŚLUB 10.08.2013 (1) Witam. Organizowaliśmy przyjęcie weselne w hotelu "Pod Lipami" w Łęgowie. Na... Magda i Daniel Nasze Wesee 7.09.2013 Sala Japońska:) (1) Wybierając sale na Nasze wesele nie ukrywam, że kierowaliśmy się opiniami... Paulina i Grzegorz Super wesele (1) Dziękujemy bardzo za zorganizowanie wspaniałego wesela, Pani Monika wykazała... A.G Dziękujemy (1) Dziękujemy Wszystkim, którzy przyczynili się do zorganizowania naszego wesela... Rodzice i Para Młoda Profesjonalizm ! (1) Dziękujemy za wspaniałe wesele i poprawiny 15-16 września w sali japońskiej !... Rodzice "młodych". porazka jestem zawiedziona (1) porazka jestem zawiedziona jeszcze tak nigdy nikt mnie nieuokozył niedosyc ze... solenizantka Dziekujemy za Wspaniałe Wesele!!!! :) (1) Dziekujemy za wspaniale wesele Z czystego serca mozemy wystawic jak... Koniecpolscy M.K.