Oberza Pod Turbotem w Redzie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Mam pytanie czy ktos moze cos powiedziec na temat tej oberzy? Czy ktos robil lub bawil sie tam na weselu?Z gory dziekuje za informacje.pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Oberza Pod Turbotem w Redzie

Nie bawiłem się tam na weselu ale widzialem "salę"...

Nie wiem czy na więcej niz 20 osób jest tam miejsce, bo siedzisz i bawisz się tylko w obrębie restauracji......

Pozdrawiam.

My robimy tam wesele w maju. Sala pomieści max. 60 osób. U nas będzie ok. 50. Różne rodzaje menu (nie podają schabowego!!), ceny atrakcyjne. Jak do menu dorzuciłam 2 pozycje to cena nie poszła w górę, wszystko ustalaliśmy z szefem kuchni.
Szukałam restauracji ponad 2 m-ce i jestem pozytywnie zaskoczona podejściem do klienta w Turbocie. Są elastyczni w kwestii alkoholu.
Warto pójść tam na obiad / kolację. My tak zrobiliśmy i byliśmy b. zadowoleni bo ze zwykłego żurku p. Damian zrobił majstersztyk.
Wnętrze eleganckie, proste i z pomysłem. Na pewno nie pasują tam balony.

my mamy miec tam wesele w czerwcu i jak narazie jestesmy dobrej mysli chociaz nie powiem -mamy lekkie obawy czy bedzie wystarczajaco miejsca do zabawy? Sala wydaje sie troche mala ale szef zapewna ze wszystko bedzie dobrze.

Jagodka jestes z Redy?

Jagodka my bedziemy mieli schabowego!!! Pan Damian ulozyl dla nas przykladowe menu i dodatkowo dal nam 6 stron propozycji skladnikow menu gdybysmy chcieli cos zmienic w tym menu ktre dla nas przygotowal.Jest tam naprawde tak duzo prpopzycji ze mielismy maly problem, ale schabowy to musial byc :)Jezeli chodzi o alkohol to bedziemy mieli swoj i nie bylo z tym najmniejszego problemu :) Macie juz pomysl jak bedziecie dekorowac sale( my tez nie chcemy balonow).

Ja będe miała tam wesele w maju - na 45 osób - i jestem dobrej mysli - nie chce miec typowego wesela z balonami i przyslowiomym schabowym takze bedzie ok:) Podejscie do klienta jest super, wystroj super, zastawa super:)

Dajcie znac czy nie będzie malo miejsca:)

Nie byłam tam na weselu ale na obiedzie. Sala może nie duża ale mnie osobiście się bardzo spodobała.Na wesele o niedużej liczbie gości ok.

Inne tematy z forum

Niebieski Bursztyn (5 odpowiedzi)

Osiedle zlokalizowane jest w urokliwej, zielonej części Redy przy ul. Bosmańskiej, niedaleko...

Kameralne Tarasy (49 odpowiedzi)

Reda jest dobrze skomunikowana z Trójmiastem, a tym bardziej samo osiedle Kameralne Tarasy, które...