Myjnia ma sporo klientów. Wybrałem usługę mycie + suszenie za 32 zł - trochę sporo. Rezerwowałem we wtorek na środę popołudniu. Przyjechałem punktualnie i box już na mnie czekał - tutaj plus za wyrobienie się w czasie z innym klientem. Zostawiłem autko i poszedłem na szybkie zakupy. Po 20 minutach auto już było suszone - wyglądało, że podchodzą z dbałością do tematu. Po 10 minutach auto było gotowe do odbioru. Jako, że przykuwam uwagę do detali zauważyłem, że felgi aluminiowe są niedomyte, oraz zostały smugi od zamków aż po progi. Poprosiłem kierownika i zwróciłem uwagę na te szczegóły. Próbował mnie przekonać, że osad na felgach jest już nie do usunięcia, a smar to wosk po myciu. Po pokazaniu, że zarówno osad z felg schodzi pod palcem a smar pod chusteczką, jeden z pracowników zrobił poprawkę. Oferta raczej bogata, obsługa - każdemu zdarzają się niedopatrzenia i według mnie mogłoby być taniej. Reasumując nie polecam, ale też nie odradzam. Po końcowych poprawkach auto było czyste i błyszczące. Szkoda, że po poprawkach.