Johnny Washer

Myjnie ręczne

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Maciek - opinia (1) Auto po nawoskowaniu wygląda jak nowe! Maciek Polecam! (1) Jest dokładnie tak jako powinno być. Usługa na wysokim poziomie Filip Fatalnie (1) Do tej pory czuje niesmak na samą myśl o obsłudze,bardzo... Kobieta
Odradzam (1) Cena nie adekwatna do jakości usługi .Samochód niedomyty zamazana przednia... booo Polecam (1) Byłem na wielu myjniach i jeszcze nie byłem tak zadowolny felgi idealnie... Andrzej Gdansk Miłe zaskoczenie. (1) Całkiem przypadkowo trafiłem tutaj na myjnie, i bardzo miło się zaskoczyłem... xyz Odradzam (1) Odradzam korzystanie z usług tej firmy! Obsługa była opryskliwa,samochód był... K. SUPER (1) Witam,naprawde warto wykonac tam usluge,samochodzik jak nowy.Profesjonalne... Janina Auto fuszerka (2) Zachęcona opiniami skorzystałam z kompleksowej usługi w tej myjni w Galerii... Vega Polecam myjnie JW (2) Witam polecam myjnie JW wszystkim którzy chcą żeby ich auto slnilo. Chłopaki... Wojtek sokół Baaaardzo polecam! (1) Dzien dobry,skorzystalam z uslug tej myjni przy okazji wizyty w kinie i... katarzyna Ola - opinia (1) zaznaczę, że była to moja 2ga wizyta- po pierwszej zrobiłam sobie ponad rok... Ola Tomek - opinia (4) Skorzystałem z usług tej myjni po raz pierwszy i niestety po raz ostatni.... Tomek GORĄCO POLECAM!!! (1) Witam,naprawde gorąco polecam tę myjnię,skorzystalem w ostatni weekend poraz... miras Zadowolony , ale mam uwagi ... (3) Z myjni skorzystałem 11.12.2014 r . Uczciwie powiem , że moja ocena dotyczy... Jacek REWELACJA (1) WITAM,TA MYJNIA TO CHYBA JEST NAJLEPSZA W CALYM GDANSKU.KORZYSTALEM WCZESNIEJ... JANUSZ Żenujące zakończenie... (4) Korzystam z tej myjni po raz drugi i ostatni z cała pewnością, ostatnim razem... Monika SUPER.REWELACJA!!! (1) Witam,skorzystalam z uslug tej myjni w ubiegly weekend,i musze powiedziec ze... Marzena Tragedia (2) skorzystalem z uslug tej myjni po długiej przerwie i stwierdzam iz ta myjnia... dr Loyde polecam:) (1) Dziś po raz pierwszy skorzystałam z usług myjni, zwykle samochód myje mój... Aga