Johnny Washer

Myjnie ręczne

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Zawiodłem się... (1) Na co dzień myję auto samodzielnie na myjni bezdotykowej. Tym razem oddałem... Jacek Perfekcja (1) Jestem stałym klientem myjni.Super obsluga, przystepne ceny i auto wyglada... Wiesław Fachowo... (1) Byłam umyć auto oblepione solą i całym tym syfem zimowym z ulicy. Jestem... dbająca o auto
Obiektywna ocena (1) Myjnia ma sporo klientów. Wybrałem usługę mycie + suszenie za 32 zł - trochę... Sławek K. ilość, nie jakość (2) dwa razy dałam się narwać ze zwykłego lenistwa na ich usługi i trzeci raz nie... biedrona ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!! (1) To jakieś kpiny a nie myjnia samochodowa!, kilka dni wcześniej przed... m Tylko Johnny Washer!!! (1) Zdecydowanie najlepsza myjnia w Trójmieście!! Gorąco polecam każdemu, kto... Anna Z. Idealne rozwiązanie (1) Pięknie mi wymyli autko podczas gdy ja byłem w kinie. Sympatyczna obsługa... Marek Bardzo dobra myjnia (1) Plusy: umawianie na konkretne godziny, profesjonalne mycie wewnatrz i na... Dorota cena z rabatem (1) Wymycie i wyczyszczenie w środku malutkiego samochodu kosztuje 100zł z... igor Polecam (1) Chyba najlepsza myjnia. Ceny też ok. Ala Super (1) Wczoraj poraz pierwszy skorzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony.... michał przerost ceny względem oferty (3) Za szybko , w wyniku pośpiechu niedokładne mycie felg ,progów , uszczelek i... daniel Polecam!!! (1) Bardzo wysoki poziom usług!!! Naprawdę się starają, docierają wszystkie progi... Marek fantastycznie (1) po raz kolejny korzystalem z uslug tej myjni i ani razu sie nie zawioddlem... alfa 147 Szybko. miło, sprawnie... (2) Szybko. miło, sprawnie... Piotr ........... (1) .............Samochod na tej myjni nie ma prawa wyjechac brudny!Po... Feliix UWAŻAJCIE NA SAMOCHODY!!! (1) Kto tam pracuje?!?! Samochody myte SZMATAMI, które rysują lakier!!!... Jaro Bossko (2) Zostane stałym klientem dopoki mam samochod emek Porażka (1) Szczerze odradzam. Umówiłem się na mycie auta "na sprzedaż" i tłumaczę (bo... Stefan