Wybrałem się do tego klubu ze znajomymi gdyż byliśmy zaciekawieni nowym miejscem. Naszym oczom ukazał się fantastyczny wystrój więc pierwsze wrażenie było bardzo pozytywne. W barze przywitała nas miła obsługa. Ochrona bardzo dyskretna ale widać, że trzymają rękę na pulsie co tez nam się spodobało. Cóż pobawiliśmy się wypiliśmy i no właśnie i pojechaliśmy do domu. To miejsce niestety nie urywa tak jak wystrój. Prawda jest taka, że prezentowana muzyka nie pasuje do tego miejsca. Klub rokuje na typowo undergroundowy a tymczasem muzyka typowo sopocka i komercyjna. Nie twierdze, że dj-e nie znają się na swoim fachu. Wręcz przeciwnie poszperałem poczytałem no ale okazało się, że tego dnia gdy byliśmy w klubie dj-e, którzy prezentowali muzykę na co dzień grają w innych klubach właśnie w Sopocie więc czego można było się spodziewać? Zagrali tak jak grywają w innych klubach w Sopocie. Jednym słowem jeśli będę chciał pobawić się przy muzyce komercyjnej to po prostu pojadę do Sopotu szkoda, że właściciele miejsca z takim potencjałem uderzyli w to co jest wszędzie. Niczym nie zaskoczyli. Czekam na propozycję imprezy undergroundowej może house-owej? Wtedy się tam pojawię ponownie.