Oblodzona obwodnica

Temat dostępny też na forum: Motoryzacja
Szukam świadków (i uczestników) poślizgów, które miały miejsce dziś w nocy 20/21.12.2014 na zjeździe z Estakady Kwiatkowskiego w stronę Obwodnicy.
Wiem, że nie tylko ja rozwaliłem tam sobie auto. I wiem, że można odzyskać odszkodowanie, tylko potrzeba świadków. Droga była oblodzona, więc to wina zarządcy tej drogi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Oblodzona obwodnica

jezdzic to trzeba umic a nie zwalac na zarzadce wiesniaku:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wg mnie zarządca wymiga się powolujac sie na niedostosowanie predkosci do warunkow. To tak jak by zwalic wine rdzewiejacego auta na deszcz i powietrze. Jechałes za szybko bracie a mamy zime, trzeba brac top pod uwage. Nic nie wywalczysz :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co piąty kierowca wpadał tam na drzewo lub barierki, więc to nie była wina prędkości, bo jechałem powoli, tylko drogi, która była jak szklanka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rozumiem Twoja frustracje ta sytuacja Ale jestem niemal pewny że nic nie wywalczysz. Brak dowodow. Wczoraj była szklanka dziś już nie ma. Na podstawie czego mieli by Ci wyplacic kase? Chyba ze zainwestujesz w dobrego adwokata i moze na stopie sadowej cos ugrasz s
Ale w to też wątpię. Gra nie warta swieczki. Gigantycznie ciężko wywalczyc odszkodowanie jak walniesz sarne. Policja w ogóle była na miejscu? Coś opisala? Pomiary cokolwiek?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

skąd wiadomo że to aura a nie rozlany olej? pełno tam trupo-ciężarówek jeździ, trzeba było zadzwonić na MO chociaż w przypadku "popsucia" barier byłby mandat
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie. Barierki naprawili by z OC sprawcy :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dlaczego tych 4 na 5 pięciu nie wpadało? Co to znaczy powoli? Słowo powoli jest bardzo względne. Może ci, co nie wpadali jechali jednak wolniej od Ciebie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mateusz, agenci z firm odszkodowawczych typu Euco czy DRB dostają kasę za zgłoszona sprawę. Najprawdopodobniej miałeś kontakt z niedoświadczonym agentem, który gdzieś coś tam słyszał, tylko nie wie o czym. Ale może następnym razem będziesz mądrzejszy i jak będziesz chciał walczyć o odszkodowanie z zarządcą, wezwiesz policję, by sporządzili odpowiednią notatkę, która jest podstawą do jakichkolwiek roszczeń.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (3 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...