Hela dzięki za odp, chyba się do niej umówię zwłaszcza że pracuje na urologii, więc musi mieć jakąś wiedzę w tej kwestii. Niestety pessar w moim przypadku odpada chociażby ze względu na podatność do powstawania urazów i odleżyn. Ona też przyjmuje w Invikcie jeśli dobrze patrzyłam, tej w Gdańsku, na NFZ chyba nie pracuje w poradni.
Bardzo zależy mi też na tym specjalnym usg do diagnostyki, nie wiem czy tam mają, wiem że mają w Kartuzach - 420zł, na pewno lepsze dla mnie niż badanie urodynamiczne, którego nie dam sobie zrobić. Jutro dzwonię do Invikty i zapytam o to usg.
Anyzowka na twoim miejscu nie przejmowałabym się że ten gin jest kolegą tamtego, zwłaszcza że jesteś z Kartuz, masz pod nosem, tam mają specjalne usg do tego typu badań, więc wg mnie warto spróbować, ew zadzwoń o Gdańska czy tam też mają takie usg i spróbuj u tej Pani dr. o ile ona je robi.
Naczytałam się w necie o tym badaniu usg, nie wiem tylko czy wykaże zaburzenia skoro ja je mam tylko w pionie, w poziomie jest ok.
Anonim nawet do uwagi bym nie poszła, nie byłabym wstanie o tym opowiadać, nie jestem wstanie o tym rozmawiać z najbliższymi, nawet u ginów jest mi ciężko, zwłaszcza po tych wszystkich radach.
0
0