Obrączki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mi sie podobaja klasyczne zlote. A wam jakie ??????

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Obrączki

ja wlasnie takie odbieram już jutro ;))
ale sie cieszę ;))

image

nAM ROWNIEŻ klasyczne złote obrączki ;) a własnie gdzie kupujecie obrączki, słyszałam ze dużo taniej mozna kupić w jubilera a nie w firmowym salonie?

My też będzieli mieli złote :) Wypatrzyliśmy piękne w APARCIE i wcale nie są aż takie drogie - 599zł/parę. Ale ostatnio babcia zrobiła nam prezet dając nam stare obrączki - mamy zamiar je prztopić i zrobić sobie dokładie take jak nam się podobają :)
pozdrowionka

Oj to naprawdę rewelacyjnie tanio, mi też kilka modeli z Aparta się bardzo podoba ale myślałam że trzeba liczyć conajmniej te 600 zł za jedną w Aparcie. Proszę powiedź w jakim salonie (chodzi mi o adres) wypatrzyliście takie promocje?

na Morenie w Carrefour :) tuż przed gwiazdką :) ale uprzedzam, że nam się podobają takie bez kamieni i dość skromne :)
pozdrawiam

warbuziaku my też dostaliśmy 2 obrączki do przetopienia. Czy wiecie może ile kosztują wtedy takie obrączki ? macie moze poleconego jubilera ? A z Aparta są bardzo ładne obrączki, ja mam z tej firmy pierścionek zaręczynowy...:o)

ja mam pierścioneczek z KRUKA, ale obrączki już tam nie są takie ładne :)
Moja koleżanka przetapiała we wrześniu na Zaspie przy Lotni - dokładnie nie wiem gdzie to jest - jeszcze się tam nie wybieraliśmy. Dostali obręczki z takiego rudego złota i pan im ładnie je rozjaśnił do koloru jej pierścionka zaręczynowego i zrobił dokładnie taki model jak sobie zażyczyli :) Zapłacili za tą przyjemność 200 zł. Zawsze oszczędność, no nie?
Jak upatrzysz jeszcze jakiegoś fajnego jubilera, to proszę odezwij się :)
pozdrawiam

mi sie podobaja ze wzrorkami. ale mojemu mezczyznie takie nie odpowiadaja:/ zastanawiam sie tez nad bialym zlotem....... ale chyba beda jednak z klasycznego zlota.

Mi się równiez bardzo podobaja obrączki z tradycyjnego (żółtego:) złota lecz bardzo bym chciała takie tak jakby kwadratowe, nigdzie nie moge podobnych znależć :(

Może któraś z Was widziała podobny kształtem model jak ten który wkleiłam ???
image
Byłabym wdzięczna.

mi również klasyczne...
wraca moda na nie.
w Aparcie, za sztuke 199zł -wypełnione od srodka, na wierzchu półokrągłe
ja bede miała właśnie takie

Ja też stawiam na APART :)Widziałm ich wyroby i są rewelacyjne,nawet nie drogie :)

Czesc! A mozecie mi powiedziec co to jest ten Apart? To jest jakas siec sklepow czy producent? Szczerze mowiac za obraczkami jeszcze sie nie rozgladalam bo do sierpnia jest jeszcze duuuzo czasu ale chcialabym sie juz rozeznac co nie co. Pozdrawiam!

Ja też stawiam na ta firmę,chociaż długo się zastanawialiśmy.To jest sieć sklepów które np mozna znaleźć w Geanie na Osowej i w Gdyni.Mają bardzo ładne i nie drogie obrączki,a przy okazji możesz sobie obejrzeć i wziąć katalog ze super wierszykami.

My kupimu u jubilera w Gdyni za 400 zł para i taka jak chcemy, nie wiem słyszałam ze nie warto kupowac w firmowych salonach, bo ponoć płacisz wtedy nie tylko za towar ale tez za samą markę. Sama nie wiem....

a u ktorego jubilera w Gdyni kupujecie?
Ja slyszalam ze warto u tego na rogu 10 Lutego i Wladyslawa IV, zreszta maja promocje typu - 2 w cenie jednej.

ponoć na Świętojańskiej jest taki jubliler, który ma rozsądne ceny...

U firmowych jubilerow sa teraz ceny promocyjne. Dodatkowo przez jakis czas (chyba rok) mozna bezplatnie powiekszyc lub zmniejszyc obraczki (jesli okaza sie za duze lub za male). Z tego co sie dowiedzialam to obraczek z dodatkiem bialego zlota (w firmowych sklepach) nie powiekszaja ani nie zmniejszaja, poniewaz ulegaja deformacjom. Dlatego tez wydaje mi sie, ze nie warto takich kupowac, poniewaz za kilka lat gdy paluszki zmienia swoj obwod i zmienimy rozmiar obraczki - nie bedzie ona wygladala ladnie. Pozdrawiam

a my dostalismy obraczki w prezencie zareczynowym..sa to obraczki mojej cioci i wujka..i bardzo duzo dla mnie znacza...teraz tylko zastanawiamy sie jak je przerobic..jak narazie podoba nam sie kilka modeli..ale niedlugo czas sie zdecydowac...hmmm