Andrzej - ocena (1) Profesjonalna i miła obsługa. Bardzo dobry kontakt, wszystko załatwione... Andrzej Weronika - opinia (2) Pośrednik nie zrobil nic poza podpisaniem umowy i wystawieniem faktury. Nie... Weronika MARIA - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa wszystko na czas .Panie bardzo punktualne i i... MARIA
Waldek - opinia (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa. Moja sprawa została załatwiona sprawnie... Waldek Anna S. - opinia (1) Bardzo polecam to Biuro Nieruchomości. Zarówno Pani Kamila, jak i Pani... Anna S. Marzanna K. - opinia (1) Pani Katarzyna , wlascicielka biura znowu nam pomogla , tym razem w zakupie... Marzanna K. Juliusz K. - opinia (2) Bardzo dziekujemy za zyczliwe i merytoryczne podejscie do sprzedazy naszego... Juliusz K. Juliusz K. - opinia (1) Bardzo dziekujemy za zyczliwe i merytoryczne podejscie do sprzedazy naszego... Juliusz K. Juliusz K. - opinia (1) Bardzo dziekujemy za zyczliwe i merytoryczne podejscie do sprzedazy naszego... Juliusz K. Michaj Sodolski - opinia (2) Bardzo dobry kontakt z agentką. Polecam. Michaj Sodolski Filip - opinia (2) Gorąco polecam usługi Pani Kasi. Pełen profesjonalizm, bardzo szybko wyczuwa,... Filip ekspresowa sprzedaż, zgodnie z oczekiwaniami (2) Z usług Pani Katarzyny Dziaduch skorzystałam drugi raz. Jak poprzednio... Aleksandra Pełen profesjonalizm (1) Pytanie: czy można bezpiecznie i sprawnie sprzedać mieszkanie w tydzień?... Przemek S. Mieszkanie Gdynia-Witomino (Witawa) (2) Od samego początku i aż do wydania mieszkania byliśmy pod opieką pierwotnie... Wlad Perfekcja (2) Działania tej Pani prawie zawsze przynoszą efekt Jacek Solidny pośrednik - zadowolony w 100% (1) Proces negocjacji, zakupu jak i przebieg wszystkich formalności przed i po... Bartek Za profesjonalizm (2) Jaka jest Pani Kasia ? - profesjonalna i skuteczna. No i działa szybko.... mszyfel Pełen profesjonalizm (1) Mieszkam na stałe za granicą przyjechałam do Polski na tydzień i w ciągu... Bożena Bardzo fachowe biuro (2) Kupiliśmy mieszkanie z Panią Kasią. Mieliśmy konkretne wymagania, które udało... klaudia Pomoc i efektywność (1) Doskonale doradztwo dotyczące sytuacji na rynku nieruchomosci - bardzo... Maria Nowak