Obsługa do wymiany stacja Pod Żaglami Nowowiczlińska

Temat dostępny też na forum: Pod Żaglami
Chciałbym nieśmiało zasugerować właścicielowi, że obsługa na stacji jest zatrudniona dla klientów a nie dla samego siebie. Nie wymagam żeby na stacji paliw być traktowanym jak książe, ale panowie ewidentnie mają wszystko w nosie. Pan wysoki w białej koszuli super ważniak nawet nie odburknie dzień dobry i jedyne co powie to "jaki jest NIP". Dystrybutory i myjnia w opłakanym stanie, a na sklepie pustki. Ogarnijcie sie!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Obsługa do wymiany stacja Pod Żaglami Nowowiczlińska

Nieczęsto tam bywam, ale było ok. Dzień dobry, do widzenia, miłego dnia. Czego jeszcze oczekujesz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tak było, jest i będzie. Ja zmieniłem stację, czasem z sentymentu podjadę sobie na Żagle żeby poczuć swojski klimacik.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Faktem jest, że pan w białej koszuli jest odstraszaczem tej stacji. Bardzo mało uprzejmy, wiecznie nabzdyczony robiący łaskę ,że w ogóle cię obsługuje. Na szczęście nie jest to jedyna stacja w tych okolicach.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapraszam naWitomino ;) tam to jest dopiero elita ważniaków ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie rozumiem Twojego problemu.
Dla mnie on się skończył po drugim tankowaniu na tej stacji. Po drodze z pracy mijam pare stacji, do tej nie zagladam nawet po fajki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Nowa Dąbrowa (11 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

Patologia (12 odpowiedzi)

Dzień dobry Drodzy Państwo, mieszkamy na Dąbrowie od niedawna, jednak już teraz widzimy, że jest...

Zakup mieszkania na Rdestowej "Leśny zakątek" (4 odpowiedzi)

Dzień dobry Planuje kupić mieszkanie na ul. Rdestowej osiedle leśny zakątek, proszę o jakieś...