Obsługa fatalna!

Temat dostępny też na forum: Księgarnia Językowa
W dniu wczorajszym pojechałem do księgarni językowej w Wrzeszczu ul. Dmowskiego. Czekałem na obsługę bo pani wciąż z telefonu wysyłała smski , czekałem cierpliwie... Patrzyłem jak obsługi innych też było fatalne! Może pani miała zły dzień , ale pani młoda dziewczyna przypominała obsługę jak filmów BAREI z czasów PRL. Na pytanie czy jest dana książka , dała mi dwie książki ale tak na odczepnego i uciekła do siebie za tzw. kantorek za tzw. kasę. Mam nadzieje że to było jednorazowy wypadek przy pracy! Nie pojadę tam .... i nie polecam Państwu! Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Obsługa fatalna!

W odpowiedzi na Pana opinię, odnośnie obsługi w księgarni, chcielibyśmy przeprosić Pana za wszelkie niedogodności jakie Pana spotkały. Pracownicy nasi mają zakaz używania telefonów prywatnych w pracy. Z pewnością była to sytuacja, w której sprzedawczyni informowała klientów, którzy złożyli zamówienie w księgarni, o możliwości odbioru przez nich zamówienia. Informacje te wysyłane są w formie sms-a z telefonu służbowego. Oczywiście sytuacja, która Pana spotkała, nie powinna mieć miejsca. Dołożymy wszelkich starań aby podobne incydenty w przyszłości się nie pojawiały.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0