Mariag Gromadzka - ocena (1) W Księgarni Świat Książki jest przesympatyczna,kompetentna i zawsze pomocna... Mariag Gromadzka Piotr - ocena (1) Pani na kasie dzisiaj pracowała za karę.. Bardzo ciężko było jej odpowiedzieć... Piotr CzytNICK-czytelnik - ocena (1) Wiele ciekawych tytułów w szerokim spektrum wyboru. Rzadkich w innych... CzytNICK-czytelnik
Monika - ocena (1) Super dziekuje ,cieszę się ,że jestescie Monika każmir - ocena (1) Bardzo dobra obsługa . Świetny wybór ksiązek serdecznie polecam każmir Gerard z Rodziną - ocena (1) Bardzo miła i fachowa obsługa Pań za ladą jak i w doradztwie Gerard z Rodziną W - opinia (1) Mangowy sklep (również gadżety) z bardzo ciekawą ofertą :) Dobra lokalizacja. W James Joys - opinia (1) Bardzo specyficzne miejsce. Maleńkie, właściciele jakby wypaleni zawodowo,... James Joys Agnieszka - opinia (1) Niesamowita wiedza Pani, która tam pracuje. Widać, że to pasja. Bardzo... Agnieszka Hanna - opinia (1) W księgarni tej można znaleźć bardzo wiele ciekawych tytułów, ale również... Hanna Grzegorz - opinia (1) Najbardziej podobają mi się nowości o Pomorzu, zwłaszcza o Gdańsku, chociaż... Grzegorz Edyta - opinia (1) Od ponad tygodnia czekam na moją paczkę i nic - nie można się dodzwonić, nikt... Edyta Edyta - opinia (1) Od ponad tygodnia czekam na moją paczkę i nic - nie można się dodzwonić, nikt... Edyta Edyta - opinia (1) Od ponad tygodnia czekam na moją paczkę i nic - nie można się dodzwonić, nikt... Edyta Edyta - opinia (1) Od ponad tygodnia czekam na moją paczkę i nic - nie można się dodzwonić, nikt... Edyta Edyta - opinia (1) Od ponad tygodnia czekam na moją paczkę i nic - nie można się dodzwonić, nikt... Edyta Edyta - opinia (1) Od ponad tygodnia czekam na moją paczkę i nic - nie można się dodzwonić, nikt... Edyta Aneta - opinia (2) Kolejny rok oddaję kupuję używane i nowe podręczniki, ale również oddaję w... Aneta Anna - opinia (2) Duży wybór podręczników nowych i używanych.Miła i profesjonalna obsługa. Anna Starszy personel do przeszkolenia z wiedzy i kultury (2) Dziecko dopytywało o doładowania do gry, przyznam ze o ja mam z tym problem,... Ela