Super ceny (1) Nie ma co ceny mają super a do tego mają fajne godziny otwarcia i po pracy... Piotr Bardzo tanio, fajny klimat, miła obsługa (1) Najniższe ceny (rabaty z Allegro, albo na Kartę do Kultury), trochę na... Barbara GORACO POLECAM (1) Od wielu lat jestem wierną klientką tej księgarni. Nie wyobrażam sobie innej.... Dorota
NIE MOZNA SIE DODZWONIC (2) Potwierdzam,polaczenie telefoniczne jest niemoziwe.Uwazam,ze to zle swiadczy... Ania Rewelacja (2) Mój ulubiony antykwariat w Sopocie, dostałam tam prawie wszystko czego... Ela Iwona - opinia (2) Salon Empik piękny , przestronny ale.... Obsługa tak zajęta swoimi sprawami ,... Iwona Świetna księgarnia (1) Brakowało czegoś takiego w Gdańsku, bardzo miła obsługa Panie i Pan i bardzo... Dorota Nieuprzejma obsługa (2) Pan, który obsługuje w tym obiekcie jest skrajnie nieuprzejmy. W trakcie... Kasia TOTALNY BRAK PROFESJONALIZMU (1) Jestem nauczycielką w szkole podstawowej. We wrześniu wpłaciłam zaliczkę i... klient Księgarnia Oświatowa przy T. Wybrzeże (1) Najlepsza! zarówno pod kątem wyboru tytułów, jak i personelu. Zawsze dobrze... ida księgarna Gdańsk polanglo (1) Ja mam iną opinie dobra księgarnia fachowa obsluga polecam komax Ewelina - opinia (1) Jestem bardzo usatysfakcjonowana z zakupów w księgarni. Pomimo dużego ruchu,... Ewelina super (1) Miła i kompetentna załoga,umieją doradzić i zadbać o klienta.Lubię tam... Hania koszmar (1) Nikt nie odbiera telefonów, opryskliwie odsyłają do "internetu", jakby tam... sesameq Zdecydowanie polecam (1) Dziś dokonałem zakupu książki która była tańsza o 20 zł od tej w Empiku czy w... Krzysztof SUPER KSIĘGARNIA (1) Chciałam bardzo podziękować panu z księgarni edukacyjnej który wykazał się... Monika Rewelacyjne miejsce (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, półki zapchane książkami pozwalają na... Karol Super księgarnia (1) Poszukiwalem ostatnio pewnej książki z literatury. W całym Trójmieście jej... Andrzej Przyjazna klientowi :-) (1) Komunikowałem się w sprawie sprowadzenia powieści po angielsku, bardzo szybko... Paweł BEZPROBLEMOWO (1) Chciałam sprzedać zbędne książki z domowej biblioteczki. Dzwoniłam do wielu... paulinas