aco tu uzasadniać? (1) . . . to najlepsza księgarnia w 3mieście. Wspaniałe książki, kompetentna... Marcin Świetna ksiągarnia dziecięca (1) Wspaniałe miejsce z duszą. Właściciele zawsze chętnie doradzają, wybór... Emilia Polecam!!! (1) Duży wybór książek, miła obsługa. Nie było pozycji którą jestem... Polecam
Bardzo uprzejma i rzetelna obsługa (1) Bardzo uprzejma i rzetelna obsługa. Duży wybór i możliwość szybkiego... Nataneal Naliczanie na paragon i i odzewu mimo prośby o wyjaśnienie (1) W dniu konsultacji językowych z jednym z wydawnictw zakupiłam w księgarni... Klient Przytulne miejsce (1) Duży wybór, sympatyczna, chociaż zabiegana obsługa, trochę ciasno. Ceny... Rafał tam chyba nikt nie pracuje ;/ (1) Mają gdzieś klientów. można dzwonić i dzwonić i tak nikt nie odbierze. Żenada. x Dzwonie co chwile nikt nie odbiera... (1) Byłem tydzien temu po płytę wcześniej dzwoniąc pare razy i nikt nie odbierał... Piotr księgarnia jakich już dzisiaj nie ma... (1) Magiczne miejsce w zakamarkach Krzywego Domku w Sopocie, oferujące zarówno... Sebastian Obsługa to kpina! (2) Chciałem zakupić klocki Lego, zapytałem się przy kasie - odesłano mnie do... Maciej Zawadzki Świetne miejsce (1) Bardzo podoba mi się oldschoolowy kliemat księgarni... zupełnie inaczej niż... Justyna Księgarnia antykwariat (1) Co roku odwiedzam tą księgarnię.Przemiły Pan,doskonały asortyment i miłe... Anna Rolecka Polecam obsługę!! (2) Naprawdę miła, rzetelna i serdeczna, żadnej spychologii.Pani (za każdym razem... klientka miejsce jakich mało (1) Ja i żona czujemy sie tam zawsze miło obsłużeni. Nasze dzieci raz na kakiś... R Całkowicie odradzam!!!! (4) Obsługa miła i to jest jedyny plus tego miejsca. Niestety. Posiadacze Karty... Agnieszka najlepsza księgarnia w Trójmieście (1) Zawsze gdy jestem w rivierze zajdę do Matrasa. Nigdy się nie zawiodłem. A... michał Wiedźmin (1) Mieli nocną sprzedaż Wiedźmina...., ach nieprzespana noc :-) PS Jak dla mnie - rewelacja (2) Przyznam że jestem pozytywnie zaskoczony. Księgarnia wprowadza nazwą w mały... Piotr ulubiony (1) Mój ulubiony i zdecydowanie najlepszy antykwariat w jakim bywałam. Szczerze... E. Marta - opinia (1) Super obsługa i duży wybór książek od podrecznikow do książek... Marta