Nieprofesjonalna obsługa, lekceważące podejście do klienta (1) Kiepski poziom jakości obsługi; panowie przy kasie (jeden duży drugi mały) w... B.K. Nie polecam (2) Księgarnia z brakiem profesjonalizmu. Wystawia na Allegro książki, których... Szymon Opis to 100% prawdy! (1) Trzeba się zgodzić, że wśród asortymentu księgarni Szymelka brak tej, jak to... Remigiusz
Niemiła atmosfera (1) Bardzo niemiła obsługa i atmosfera panująca w sklepie. Sprzedawcy z przymusu... Klient Dobra księgarnia na Uniwersytecie (1) W księgarni jest bardzo duży wybór książek naukowych i literatury pięknej.... S. Adamowicz Moja najlepsza ksiegarnia. (1) Po pierwsze, bo to prawdziwa księgarnia. Po drugie, bo wybór tytułów wręcz... Marek Duży wybór książek i miła obsługa (1) W księgarni zauważyłem duży wybór lektur szkolnych, książek dla dzieci oraz... Janusz Sztapel Dmowskiego (1) Podczas kupowania ekspedientka prowadziła prywatną rozmowę telefoniczną,... Dorota Super księgarnia z przemiłymi pracownikami (1) sympatyczne panie potrafią świetnie doradzić, porozmawiać. dużo tanich... Daniel Coraz gorzej... (1) Do niedawna byłam stałą klientką księgarni przy ul. Dmowskiego we Wrzeszczu.... Małgorzata Polecam! (1) Bardzo dobry antykwariat! Znalazłam wiele książek potrzebnych mi na kurs... Alina Bardzo zadowolona studentka. (1) Zakupiłam Atlas Sobotty, który otrzymałam w bardzo korzystnej cenie oraz... Monika Bardzo mnie rozczarowała jakoś obsługi (5) Najpierw mnie obsługiwała jedna pani, która albo jest na codzień bardzo... Bartosz Płatność kartą (3) Wszystko fajnie, ale pani w średnim wieku rozbroiła system, bo skarciła... madeysky Taki mamy klimat... (3) No to po koleji, godzina 17.56 wchodzę z córką do księgarni English Unlimited... Mirek Biały kruk ! (2) Nie ma już takich miejsc, gdzie nowe książki dostaje się w cenie makulatury,... Kubeł Najlepsza księgarnia w Gdańsku, a może i w całym Trójmieście (2) Rewelacyjny klimat, świetna obsługa - fachowa, miła, bardzo towarzyska.... lbk Opieszałość obsługi i podejście lekcewarzace (4) To już drugi raz kiedy odbieram coś ze stoiska w Empiku Przy Podwalu Grodzkim... Irena Księgarnia Najtaniej (1) Obsługa na 6! Dziewczyny obsługują po kilku klientów na raz, są pomocne,... Mól książkowy Księgarnia Bibliofilów (1) Tym, którzy kochają literaturę i uzależnieni są od posiadania książek nie... Magdalena