Starszy personel do przeszkolenia z wiedzy i kultury (2) Dziecko dopytywało o doładowania do gry, przyznam ze o ja mam z tym problem,... Ela Tragedia (1) Niestety rzadko pisze negatywne opinie ale sytuacja jaka miała miejsce... Beata Zadowolona (1) Wielokrotnie kupowałam książki w tej księgarni i zawsze byłam bardzo dobrze... Małgorzata Dąbrowska
obsługa (1) poniżej normy, jeżeli kierowniczka wyprasza z salonu bo jest niekompetentna i... jan Rewelacyjna Księgarnia (1) Najlepiej zaopatrzona księgarnia w Gdańsku, zostałam ich stałym klientem ze... Monika Kupiłem tu 4-tomową "Historię Pomorza" pod red. Gerarda Labudy (1) Pani Regina to ikona sopockiego rynku antykwarycznego, przy tym osoba... Pasjonat literatury Księgarnia z charakterem (1) Wspaniała oferta książkowa, super obsługa Kamila Bagińska Lepsze książki dostaniesz w antykwariacie :) (1) Nie polecam tej księgarni. Robiłem tutaj kilka razy zakupy, książki były... Adam Najlepsze miejsce, żeby wybrać książki! (1) Wspaniała księgarnia z bardzo bogatym asortymentem książek dla dzieci i... Agnieszka Skup podręczników do szkół ponadgimnazjalnych (1) Od lat najlepsze miejsce w Gdyni na skup i sprzedaż używanych podręczników... Dawid Co się Wam stało? (1) Byłam wczoraj i wyszłam po kwadransie. Panie były zbyt zaabsorbowane prywatną... Anna Profesjonalna obsługa (1) Byłem niedawno w tym salonie empik, potrzebowałem książkę dla koleżanki....,... Pabl0 Księgarnia a nie market (1) Jedno z moich ulubionych miejsc. Mam wrażenie, że prowadzący sprowadzają... Ajka Swietna księgarnia (1) Odbierałam dzisiaj książki w tej księgarni. Przemiła obsługa, atrakcyjne... Małgosia Starają się (1) Fajne miejsce...lubię się tam zaczytywac... Mol książkowy Super salon (1) Fajna, kompetentna obsługa,miła atmosfera, duży wybór i ładna ekspozycja. Hanna Obsługa fatalna - omijać (1) Nigdy nie spotkałem się z tak niemiłą obsługą jak w tej księgarni. Pani... Bc Skandal (1) Nigdy w żadnej księgarni nie byłam potraktowana w tak nieuprzejmy sposób.... Iza Świetne miejsce (1) Bardzo polecam to miejsce, mają naprawdę chyba każdą książkę, ceny... Irmina Książka: Opodatkowanie zagranicznych spółek kontrolowanych (CFC) (1) Hej, orientuje się ktoś czy można wypożyczyć taką książkę:... lukasz8969