Bardzo słaba obsługa (1) Po telefonicznym zapytaniu czy dany podręcznik znajduję się w księgarni,... niezadowolona Bardzo tanio, przyjemnie, ale chaos (1) Księgarnię Koliber znalazłam na Allegro. Bardzo tanie książki, czasem 30%... Bożena Profesjonalizm i Uśmiech (1) Tak w skrócie można powiedzieć o tym Antykwariacie. Z prostej przyczyny,... Łukasz
Magiczne miejsce z książkami (1) Wspaniałe miejsce, a osoby, które tam pracują, doskonale znają się na... Maria Modelowy salon (1) Zdarza mi się bywać w Empikach w całym Trójmieście, ale w żadnym nie... Blobek Obsługa fatalna! (2) W dniu wczorajszym pojechałem do księgarni językowej w Wrzeszczu ul.... Piotr NITK! NIKT NIE ODBIERA TELEFONÓW!!!!!! (2) FATALNA OBSLUGA MOZNA DZWONIC DO INFORMACJI 3 GODZINY A I TAK NIKT NIE... M Żenująca obsługa na skrajnie niskim poziomie (1) Dzisiaj postanowiłam kupić ramki do zdjęć w empiku. Jestem mamą i poruszam... Katarzyna Masakra (2) W tym salonie jest strasznie gorąco! To jest chore że ja wchodząc do salonu... Bartek Tragiczna obsługa! (1) Brak cen przy produktach, niezorientowani sprzedawcy, niemiła obsługa, która... Piotr Zamówienie online przedpremierowe (1) Zamówiłem sobie gierkę na parę tygodni przed premierą a że to nie małe... JK Jedna z najlepszych w 3 city (1) Jestem mile zaskoczony dotychczas nie znalem tej ksiegarni. Naprawdę przemila... Janusz nigdy więcej (1) Kupowałam tam książki do szkoły. Bardzo się zdziwiłam, kiedy zobaczyłam że... zniechęcona antykwariat (1) od kilkunastu lat zaopatruje się w książki w antykwariacie prowadzonym przez... józef sawicki Asortyment OK - obsługa NIE (1) Lubię empik za jego uniwersalność, można tu kupić najnowsze książki, gry... xxc calkiem ok (2) Dzisiaj dzwonilam, zeby zasiegnac informacji i przy drugim podejsciu udalo mi... Maja Bardzo dobra ksiegarnia (1) Polecam wszystkim miłosnikom książek, ponieważ można sporo zaoszczędzić.... Czytelniczka ..... (1) Weszłam dziś do tego przybytku kupić podrecznik dla mojego dziecka.. Nigdy w... Hania Pani Magdalena (1) Pani Magdalena kasjerka (zmiana 2.09.2013 o godzinie 19:27) nie nabiła mi... kientka odradzam zakupow w empiku (1) Obsluga :ludzie ktorzy tam pracuja sa poprostu beznadziejni , ceny z kosmosu... ziomek