Zachwycona (1) Dziś przemierzyłam całe miasto w poszukiwaniu podręcznika do j. włoskiego.... Monika Zachwycona (1) Jestem bardzo zachwycona z obsługi w tym punkcie. Przemierzałam całe miasto w... Monika Dziwna sprawa (1) Miałam zniżke do ksiegarni, pani naliczyła mi ją, ale nie miała jak wydać..... Uczennica
liza - opinia (1) "nie ma takiego numeru"!!! :( liza opinia (1) księgarnia jest bardzo dobrze zaopatrzona,można znaleśc dużo interesujących... motyl REWELACJA. (1) Naprawde przemiłe kameralne miejsce. Moja ulubiona ksiegarnia. Gdybym mogła... Katarzyna Wspaniałe miejsce! (1) Czuję się tam jak w domu, w rodzinnej atmosferze. Klimat nie do... Bogusia Miła obsługa/ciekawy asortyment (1) Lubię kupować w tej księgarni, szczególnie, gdy okazało się, że te same... padre dario Dramatyczna obsługa (1) Obsługa w tym empiku już od dłuższego czasu schodzi na psy. Niechętnie... Natalia nawet (2) super ceny i fajne żeczy piter Polecam! (1) Co prawda w księgarni Vademecum byłam już jakiś czas temu :) ale mogę śmiało... Osa kontakt telefoniczny (1) .. po co podajecie nr telefonu - skoro nikt nie odbiera ! Jerzy Antonowicz Niekulturalna obsługa (1) Byłem wielokrotnie klientem tego Empiku i odniosłem wrażenie podobne do... Klient Bardzo dobra Księgarnia (1) Polecam tę Księgarnię. Szybko otrzymałam zamówienie. Mają duży wybór książek... Wioletta K. Najlepsza księgarnia! (1) Miejsce, które każdemu ma do zaoferowania strawę dla ducha i ciała.... MałaMi przereklamowani (4) robią cyrk z księgarni, tak że w końcu nie można spokojnie przejrzeć ksiązki,... Kornelius Ksiegarnia godna polecania. (1) Ksiegarnia godna polecania. Dużo ciekawych imprez w kameralnym formacie i... Jaro Godna polecenia (1) Wszyscy znajomi polecali mi tą księgarnie i się nie zawiodłem. Wiele razy już... hasel Potrzeby klienta są różne (1) Kiedy wynaleziono pociągi, miały one przewozić towary i ludzi. Nie budowano... E.L. nowa stara księgarnia (1) A mnie podoba sie to co sie stało z ta ksiegarnią. Atmosfera, która tworzą... Renata