kawiarnia na medal! (2) Bardzo przyjazna kawiarenka: miła atmosfera, pyszne ciasta, miła obsługa, a... klarysa Super księgarnia (1) Często kupuję książki w tej księgarni, baaardzo miła obsługa, co do... Justyna Szef salonu - porażka (1) Chciałem dokonać zwrotu w salonie i szef mi odmówił pomimo polityki firmy -... Tomasz
Najlepsza obsługa :) (2) Obsługa bardzo miła, sympatyczna i pomocna, a w szczególności pan Kuba :) anil.ewe@onet.pl Flawless Victory (1) Polecam! Przemiła obsługa przede wszystkim. Jak przychodzisz często to można... Dariusz Empik (1) Ceny są strasznie wysokie. Jedna płyta (The Doors) kosztowała 60 zl.... Don't Cry Brawo! (1) Jeden z niewielu przedsiębiorców, który zdaje sobie sprawę, że biznes swój... E.L. Najtańsze książki w Trójmieście (1) Bardzo tanie książki dostępne przez allegro, w tym nowości. Przy odbiorze... kar Bardzo fajna księgarnia . (1) Kilka krotnie kupowałam tam książki i jestem bardzo zadowolona . Bardzo... Małgorzata Polecam jak najbardziej (1) Doświadczenie i profesjonalizm .Polecam zakupy w KNT.pl Dobre ceny. Szybka... Zbyszek nie mozna się dodzwonić - nikt nie odbiera (2) automat jak w pogodynce każe czekać na operatora albo wybrać opcję, ale po... oline_k Porządny antykwariat! (1) Ceny dla ludzi i jest z czego wybrać. Kupowałam książki dla moich maluchów i... Ada naciągacze (2) Proszę przed zakupem sprawdzać ceny na allegro. Kupując na miejscu panowie... marcin empik ogólnie (1) Empik ma po prostu za duży asortyment, nie kupi sie tam tylko książek jak... plowy_turysta nie odbieraja telefonów!!! (1) dzwoniłam i faktycznie potwierdzam nikt nie odbierał przez długiiiii czas-nie... gabi.piotr Polecam! (1) Księgarnia niewielka, ale za to przytulna. Obsługa bardzo miła i pomaga w... Kulawy Krul Jonasz - opinia (1) Kapitalna księgarnia! Jonasz nędzne ceny (2) Po pierwsze CENY np. gier są o jakieś 20 pln droższe niż o jedno piętro wyżej... Andrzej G Bardzo dobra księgarnia! (1) Kupuję tam coś od czasu do czasu i bardzo polecam! Jak na takie maleństwo -... asia Polecam (1) doświadczenie i profesjonalizm .polecam zakupy w SAiK, www.sopocki.osdw.pl Sopocianin