jak dla mnie tragedia (1) pani w rudych wlosach to istna wredota. baardzo nie mily dla wielu klientow i... henio Bardzo polecam! (1) W tej księgarni znalazłam wszystkie książki, których nie mogłam nigdzie... Erravi A. - opinia (1) niemila i beszczelna obsluga i bardzo male zainteresowanie klientem i jego... A.
Super księgarnia!!! (1) uwielbiam ją, bardzo miła obsługa i atmosfera, książki różnych wydawnictw,... Hanna Rafał Kowalski - opinia (1) Miła obsługa, dużo taniej książki, ale ciasno Rafał Kowalski Polecam (1) Nareszcie zapełniona luka na rynku! Przemiła obsługa cechująca się... G BARDZO DOBRZE ZAOPATRZONA KSIEGARNIA (3) BARDZO DOBRZE ZAOPATRZONA KSIEGANIA MIŁA OBSŁUGA CZUJE SIE TAM BARDZO MIŁY... MARYNIA WSZYSTKO TAK JAK BYĆ POWINNO (1) OBSŁUGA PROFESJONALNA, MIŁE , UCZYNNE I CIERPLIWE PANIE ZAWSZE DORADZĄ I... ANDRZEJ SZYMAŃSKI warto (2) Do księgarni na morenie zaglądam od niedawna, jakiś paru miesięcy i jestem... Aleks UWIELBIAM TEN SALON!! (2) Jestem bardzo zadowolony z zakupów robionych w tym Empiku. Obsługa... xXx m. - opinia (1) Fakt, wielkie święto jak ktoś odbierze telefon. Dzwoniłam dwie godziny z... m. przyjazna hurtownia! (1) FAJNE KSIĄŻKI,FAJNE CENY,RÓWNIEZ DLA KLIENTA DETALICZNEGO,DUŻY WYBÓR... Anna Pawłowska slautar - opinia (1) Do niedawna myślałem, że tak wysokie standardy obsługi klienta można znaleźć... slautar studentka teologii - opinia (1) super księgarnia ;) studentka teologii polecam (1) duzy wybor ksiazek - prezentow dla dzieci. swietne pozycje nietuzinkowe.... hania Niestety, też NIE... (1) Widzę, że jest ktoś jeszcze niezadowolony. Nie wiem jak tam z szefostwem, ale... Tata Nie (1) Najgorsza księgarnia z jaką człowiek-potencjalny klient może się... do rzeczy Przez 30 minut nikt nie odbiera telefonu. (1) Do tego jeszcze jeden z numerów "jest nieosiągalny"-tak informuje automat.... Jan Suchecki super księgarnia (1) bardzo fajna księgarnia, dużo ciekawych książek i sympatyczna obsługa an Polecam:) (1) Ta Księgarnia jest świetna pod każdym względem! Fanka