Perła wśród księgarń (1) Perła wśród księgarń Janusz bez rewelacji (1) nie zgodzę sie z poprzednią opinią, zdecydowanie polecam inne księgarnie,z... Andrzej Ola - opinia (1) Cieszę się, że w końcu w Gdyni mamy księgarnię katolicką z prawdziwego... Ola
Polecam! (1) Świetny wybór muzyki klasycznej, pocztówek, literatury.Warto zajrzeć! Agata obsługa (1) Jestem stałym klientem księgarnii w C.H.Batory i muszę wyrazić swój sprzeciw... Mateusz Dobry wybór, rozsądne ceny (1) Kilkakrotnie dokonywałem zakupu w tej księgarni i stwierdzam, że po pierwsze... Sławek rewelacja (1) Według mnie jedna z najlepszych księgarni w w trójmieście. Co jakis czas... łosioman ... (1) sama pracuje w centrum handlowym, wiem, że nie każdy sklep ma wewnętrzną... klientka nie podzielam (1) Witam. Ja nie podzielam tej opinii. To jedna z niewielu księgarń gdzie Panie... Natalia Poprostu świetna księgarnia (2) Polecam tę księgarnię wszystkim maniakom literatury dziecięcej i ilustrowanej! Ramona Olrich fatalna obsługa! (1) Zgadzam się w 100% z poprzedniczką. Jakość obsługi pozostawia wiele do... Ania Świetna księgarnia (1) Korzystam z tej księgarni od dawna (kiedy jeszcze była na ul. Warzywniczej). MJW Bardzo dobry ! (1) Sprawna obsługa, polecam!!! Ewelina Śmiejczak obsługa bardzo niemiła (1) Witam, chciałabym ocenić głównie obsługę w księgarni: panie są... Zofia Fantastyczna księgarnia (1) Szalenie sympatyczna obsługa, duży asortyment. Urodzona sprzedawczyni -... Jan Koprowski Idealna dla dzieci (1) Księgarnia dla wymagających małych czytelników. raffi SUPER SUPER SUPER (1) POLECAM WARTO KORZYSTAĆZ TEJ KSIĘGARNI CZARNA DIANA Fantastyczny klimat, obługa i asortyment (1) Moje ulubione miejsce asia Dobra księgarnia, miła obsługa!!! (1) Zdecydowanie duży plus dla tej księgarni,b.miła obsługa i wiele... Piotr Po prostu WSTSTKO !!! (1) NIC DODAĆ NIC UJĄĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SMOK