Bileteria. (2) Salon Empik w CH Alfa Centrum trzeci rok z rzędu ma rzekomo popsutą drukarkę... Magda TUMIWISIZM TO DOMENA TEJ KSIĘGARNI (1) Zamówiłam w czwartek 22.08.br książkę "Niebezpieczne zboża".miała być w... Grażyna Bardzo niemiła starsz Pani ekspedietka (1) Witam mialam niestety przyjemnośc odwiedzenia tej kśięgarni.Pani ekspedjętka... Klijent żle potraktowany
Brak kultury pracowników Empiku (1) Poszukiwałam w empiku płyty a ponieważ nie mogłam jej odszukać podeszłam do... Zawiedziona polecam (1) Często kupuje w tej ksiegarnii, ceny nie odbiegają od konkurencji, obsługa... mj Fotoempik (1) Byłam dzisiaj w Empiku aby wywołac zdjecia na miejscu ale ponieważ nigdy... Niezadowolona klientka WOROWADZENIE KLIENTA W BŁĄD. (1) DZIŚ, CHCĄC SKORZYSTAĆ Z PROMOCJI 1+1 USŁYSZAŁAM OD NIEMIŁEJ OBSŁUGI ,ŻE... BEA Świetny wybór książek (także nowości) w dobrych cenach (1) Super księgarnia w doskonałej lokalizacji. Główne zalety to potężny... Czytacz Pilnuj reszty (3) Niestety obsługa jest tak miła i gadatliwa, że zapomina wydać resztę lub się... Karol Jachnik Promocja dla seniorów (1) W Gdyni jest kilka miejsc oferujących zniżki dla seniorów, ale ksiegarnia... Seniorki Polecam !! (1) Wyjątkowy klimat księgarni, świetna fachowa obsługa, duży wybór książek :)... Michał stały klient - opinia (2) Przemiła obsługa, pomocna. Mają promocje przez które nie raz już kupiłam coś... stały klient Polecam (1) Gorąco polecam. Miło i sympatycznie.Profesjonalna obsługa. A przede... Ada Zyga - opinia (1) Grzecznie zapytałem o płytę Trzeciego Wymiaru na co urocza pani mi... Zyga Brawo... (1) Dziś o godzinie 10 rano miała ruszać sprzedaż biletów na koncert. Panowie nie... Rozczarowana podziękowania dla P.Karola (1) Serdeczne podziękowania dla sympatycznego P. Karola dzięki któremu odzyskałam... Ewa reklamacja (1) Sprzedano mi wadliwy e-czytnik, który był przeznaczony jako prezent pod... Wojciech Wszędybył Sprzedawca biletów na koncerty- totalna porażka!!! (1) W dniu 25.11.2012 godz. 19.00 w EMPIKU PODWALE GRODZKIE chciałam zakupić... ewunia Polecam (1) Szybko znalazłam poszukiwaną książkę, a czas realizacji był błyskawiczny. Olimpia aktualne tel.na Matarnie (1) jest o.k., kupuje tu ksiazki i bilety. aktualne tel.na Matarnie tel. 22 -... p