Skorzystałam z oferty tej firmy bo towar proponowany jest mniej oklepany niż w innych salonach a ceny są przystępne. Niestety obsługa sklepu zanim zorientowała się ze jestem w sklepie i szukam oprawek minęło chyba z 5 minut. Pani zapytała jak pomóc po czym zniknęła za drzwiami za lada. Przyszla później, podała mi jakieś okulary i poszła. Szukałam dalej sama. Nie bardzo tez wiem czym się sugerować wybierając oprawki ale wiem ze ważny jest rozstaw szkieł to jak opierają się na nosie etc. W końcu sama wybrałam oprawki i pytam o kosztorys a pani zabrała mnie na badanie i praktycznie bez mojej ostatecznej decyzji ze jestem zdecydowana na kupno okularów sfinalizowala zakup prosząc mnie o zapłatę. Gdyby nie to ze wybrane przeze mnie oprawki mi się podobały to zrezygnowalabym od razu. Pani ledwo odpowiadała mi na pytania. Zero rozmowy wykonywała machinalnie swoje czynności jakby złapała dawno oczekiwanego klienta szybko chciała go skasować by nie uciekł. Plus dla firmy za szybkość usługi bo po godzinie okulary miałam na nosie ale obsługa DRAMAT!