Aga - ocena (1) Super obsługa i kakość Aga Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nowych okularów. Pani bardzo miła, doradziła.... Joanna Jerzy A. - opinia (1) Zakład wzorowy. Korzystałem z usług tego miejsca wielokrotnie. Kupowałem i... Jerzy A.
Radek - opinia (1) Fajna, uśmiechnięta i sympatyczna obsługa :) Radek Kamila - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa, szeroki wybór oprawek i błyskawiczne... Kamila Jolanta - opinia (1) Bardzo miła obsługa, okulary również wykonane bardzo dobrze Jolanta Ola - opinia (1) Duzy wybor, fachowo dobrane okulary, bdb ceny ! takze polecam..od lat tam... Ola Bardzo niesympatyczna obsługa (1) Wczoraj byłam wybrać okulary w tym salonie. Pani, która mnie obsługiwała... Asia Fatalna obsługa (1) Skorzystałam z usług tego salonu, bo znajoma powiedziała, że mają ścianę... Maria Optyk Optimum Outlet w Galerii Metropolia (1) Obsługa poniżej krytyki. Panie nie mają zielonego pojęcia o tym co sprzedają.... Aleksandra porazka (1) wprowadzanie w blad klienta plus Panie ktore nie maja pojecia o produktach... klientka Beata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nowych okularów zakupionych w salonie na... Beata Zadowolona z jakoś (1) Witam chciałbym dodać swoją opinię jako bardzo zadowolonej posiadaczki nowych... Ewa Jak można być tak bezczelnym!!!!!????? (1) Żeby pozwalać na badanie czyjegoś wzroku osobom niekompetentnym, zwykłym... Janusz M. Sprawnie,tanio i rzetelnie (1) Skorzystałam z badania u lekarza okulisty przyjmującego w salonie raz w... Teresa Chcesz widziec gorzej? idz na OPTIMUM! (2) poniewaz mialem ich blisko , skorzystalem z oferty badania i wymiany szkieł... Sławek miłe zaskoczenie (1) Witam, polecam salon Optimum na Kołobrzeskiej, w końcu miejsce w którym mogę... Soczewkowa panienka polecam punkt optyczny (1) Sprawna, rzetelna obsługa. Duży wybór opraw, miły sprawny personel. I mega... Klientka Stanowczo odradzam! (1) Pierwsza moja wizyta w salonie Optimum polegała na wstawieniu szkieł do... Marcin Super okulary słoneczne (1) Bardzo dobry wybór, miła i profesjonalna obsługa, super ceny. Polecam w 100% Ania