Obsługa super, jakość mizerna
Byłam w tym salonie dwukrotnie - raz pedicure, raz manicure hybrydowy. Obie wizyty nieudane. Więcej tam nie zawitam. Za pierwszym razem musialam leżeć na leżance z brodą przyklejoną do klatki piersiowej, bo pani nie chciało się do pedicure obniżyć oparcie. Za drugim razem już inna pani. Pomyślałam, ze będzie ok. Chciałam french hybrydowy. pani zachwalała, że będzie naturalnie, jak pomalowane lakierem, tymczasem biale paski były tak grube, że utworzyła się gula grubości 3milimetrów. Wyglądało to ochydnie. Do tego zalane skórki i tona "żelu" pod paznokciami. Gdy kładzie się żel można nierówności spiłować, a przy hybrydzie widać od razu brak profesjonalizmu. Musiałam szybko szukać kosmetyczki, która to poprawi. Musiałam ściągnąć całość. Inna kosmetyczka nalozyła mi french jeszcze raz - równiutko, delikatnie. Noszę już tydzień i wyglądają mega naturalnie i świeżo. Troche odrosły paznokcie i nie ma żadnych nierówności. A po zabiegu pani z tesco na paznokciach miałam zwykłe kulfony. Koleżanka chodzi tam do fryzjera i jest megazadowolona, ale sama mówiła, ze z kosmetyczki skorzystała raz i na tym skończyła. Apeluje, aby właściciel przyjrzał się metodom tej Pani, bo salon jest świetny.