Poszukuję fryzjerki (1) Bardzo proszę o pomoc, jeśli ktoś ma informacje gdzie na dzień dzisiejszy... Adam Kosmetyczka p Milena (1) Czy wie ktoś gdzie Pani Milena teraz pracuje? zadowolona klientka :-) Asia Manicure (1) zapisywałam się telefonicznie i powiedziałam ze chce francuski. Przyszłam o... Klient
Polecam (1) Jestem klientem salonu od kilku lat. Profesjonalnie, komfortowo, bardzo miły... Adam Szczerze polecam ! (1) Wielokrotnie korzystałam z usług fryzjerskich w tym salonie , za każdym razem... Patrycja Polecam (1) Polecam w 100% strzyżenie męskie, miła i profesjonalna obsługa. Do uwag... Ks nie polecam (1) Byłam w salonie 3 razy i za każdym razem się zawiodłam. Pierwszy raz na... nn 70 zł za podcięcie końcówek (1) jw... w sumie nie wiem co komentować..... tyle zaśpiewałą pani fryzjerka za... anka firank Ratunek (1) Odwiedziłam salon z polecenia i nie zawiodłam się dziękuję za uratowanie... Karolina Rozczarowana (1) Zawsze mi się wydawało, że wychodząc od fryzjera klient powinien być... Klietka Manicure hybrydowy (1) Korzystałam z usług maniciurzystki po raz trzeci i ostatni. Pani wykazała się... K polecam! (1) Korzystałam dwukrotnie z usług kosmetycznych na paznokcie i jestem bardzo... Beata Polecam! (1) Bylam ostatnio na manicure hybrydowym. Manicurzystka zna sie na swoim fachu.... Ania klientka - opinia (1) Bylam w salonie na manicure hybrydowym-niestety nie polecam. Efekt po wyjściu... klientka Izabela - opinia (1) Pani Ania rewelacyjnie reguluje brwi. Robi to dokładnie i profesjonalnie.... Izabela Regulacja (1) Wpadłam z zakupów na regulacje, salon zauważyłam przypadkiem. Młoda Pani... Julka drogo (1) Kosmetyczka - wyskubała mi brwi , niestety za bardzo.. Fryzjerstwo - bardzo... M Kosmetyczka to jakaś tragedia! (1) Poprosiłam o zwykłą regulację brwi. Kosmetyczka z moich pięknych,gęstych brwi... załamana Arv - opinia (1) Wizytę oceniam celująco. Uzyskałam takie cięcie jakiego oczekiwałam. Wszystko... Arv akryl (1) Bylam u kosmetyczki na akrylu. Paznokcie krzywe i niewypilowane. Odpadly po... Agnieszka