Obsługa w lokalu arogancka i niemiła ( miałam wrażenie ,że pracownicy pracują tam za karę). Nie zwracają uwagi na klienta, nie dbają o niego.
Gdy byłam tam po raz pierwszy czas oczekiwania na zwykłą sałatkę wynosił 40 minut a danie dla osoby towarzyszącej podali w odstępie 20 minut od mojego.. ( szkoda bo po to poszliśmy tam razem ,żeby razem zjeść) .Podczas tej samej wizyty nie podano nam napojów do stolika ( musieliśmy sami wyjąć z lodówki) a szklanki całe zaklejone i brudne otrzymałam od samego właściciela....
Hmm pomyślałam, że dam im szansę bo dopiero wystartowali itd. Po raz drugi poszłam tam na obiad ze znajomymi ( koleżanką i jej mężem). Zamówiliśmy po małej pizzy ( zaznaczam 2 szczupłe kobiety i meżczyzna). Po oczekiwaniu ( 1 godzina) do stolika podano mam 3 mega wielkie pizze...Pracownica która przyjmowała zamówienie oskarżała nas o błąd ( jak 2 kobity i 1 facet mogli zamówić tyle jedzenia..)...Zrobiła nam aferę sugerując,żebysmy wzieli i zapłacili za duze bo co ona teraz z nimi zrobi...Dopiero gdy chceliśmy opuścić lokal powiedzła,że ewentualnie mozemy zapłacić za małe... Makabryczna obsługa, ludzie wogole nie znający sie na pracy z klientem. NIE POLECAM