Koszmarne jedzenie (1) W menu jest napisane, że w sałatce cezar jest parmezan, w mojej nie było ani... Magda L. Wpadka (1) Dzis złozylem pierwsze zamowienie zamowilem piers panierowana a dostalem... Marcin ok (1) Czas oczekiwania ponad godzinkę. Zamówiłam makaron Frutti di mare w sosie... cola
Praktycznie sam ser (1) Zamówiłem pizze salami (pepperoni) dużą. Jeden kawałek pepperoni na jeden... Paweł Niezawiodłem się. (1) Pizza bardzo mi smakowała zauważyłem młody personel ale już z doświadczeniem... Pasibrzuch Niestety dalej to samo (1) Po poprzedniej pizzeri został ten sam sposób wykonywania jedzenia. Pizza... głodny Polecam! (1) Niejednokrotnie wpadliśmy z rodzinką jeszcze do Da Grasso ale zmiana nazwy... Konrad Znakomita (1) Pizza jak i dania obiadowe bardzo dobre, z żoną i dziećmi jesteśmy... Irek niestey zawiodłam się smakiem pizzy (1) Lokal ładny, obsługa średnio zainteresowana klientem. Smak pizzy poniżej... siwek Fatalny smak (1) Fajny lokal, przystępne ceny, bardzo miła obsługa. Ale najważniejsze w.tym... Michał nie polecam (1) kiedyś zamawiałem raz w tygodniu pizze z DG. zawsze była świetna. Dzisiaj... Brzydal KOMPROMITACJA, PORAŻKA, ODRADZAM (1) Wasz lokal w Gdańskim Zakończynie - Świętokrzyska 58, to kompromitacja! Nigdy... Kala Shoarma poszła do śmietnika! (1) Pizza kiedyś była dobra ale to jeszcze na początku istnienia lokalu. Mniejsza... ex-klient Porażka!!!! (1) Zamówiłam sałatkę cezar z kurczakiem, nie dość że czekałam na dowóz prawie 2... zawiedziona Okropna obsluga, niesmaczna pizza (1) Ordynarne i pyskate kelnerki, pracujace jak za kare to pierwsze z czym mozna... Paweł Polecam (1) Świetne pizze, jak i inne dana. Próbowałem niemal wszystkich z racji, że... Piotrek Zimna, niesmaczna (1) Zamówiłam pizze telefoniczne. Nie pierwszy raz. Pizza przyjechała zimna,... agata zawsze na czas (1) Zamawialem juz kilka razy i pizza zawsze przyjezdza goraca na czas, jestem... Fuzz zniesmaczony kucharz - opinia (1) Na pizzę w lokalu czekałem 48 minut, a oprócz mojego stolika zajęty był... zniesmaczony kucharz O Matko... (1) Jakos masakra. Czas oczekiwania na pizze, która podal pan przez... Gosia