zmienić kadrę (1) Udaliśmy się w 2 osoby do da grasso ( wcześniej korzystałam z opcji dostawy... a.g ... dziwna sytuacja (1) Zawsze lubiałam ten lokal, dziś spotkała mnie dziwna sytuacja. Zamówiliśmy z... klientka zabawa w przedszkole (1) Wczoraj z okazji urodzin mialam male spotkanie towarzyskie, wiec zostaly... ell
byłam stałą klientką (1) Pizze były przepyszne, zawsze dużo skladników, zarówno w lokalu i na dowóz,... klientka Polecam! (1) Często tam jadam z racji tego, że dużo pracuję. Polecam bardzo serdecznie.... przejzdem tak sobie... (1) Za 32cm pizze z szynką i serem którą odebrałem osobiście zapłaciłem prawie... Radio Gorąco POLECAM!!! (1) Oprócz świetnej PIZZY (szeroki wybór dodatków i MEGA pyszne ciasto)... Jacek Słabiutko (1) Nie polecam próbowania innych potraw niż pizza (ta jeszcze nadaje się do... zawiedziona super! (1) Polecam, dawno nie jadlem takiej dobrej pizzy! :) Superowe ciasto i sosy, no... zadowolony Polecam! (1) Polecam jedzonko w tym Dagrasso . W prawdzie nie byłam jeszcze w lokalu, ale... Ania Obsługa to masakra (1) Obsługa w lokalu arogancka i niemiła ( miałam wrażenie ,że pracownicy... Ann Kurczak wędzony!!!!!!!! (1) Zamówiłem pizze na którą czekałem 1,5h po czym dostałem zamiast pizzy z... Łukasz Orłowski ok (1) Najlepsza pizzeria w okolicy. Ceny nieco wysokie, ale jakość również na... michał