Słabiutko
Nie polecam próbowania innych potraw niż pizza (ta jeszcze nadaje się do spożycia) ze znajomymi zamówiliśmy pity po grecku. Tragedia, farsz-ciężko rozpoznać składniki, mało i jakieś przemielone (?) tzw breja, całość w czymś pomiędzy plackiem a pieczywem-dodam że przypalonym i twardym, sos konsystencji wody i bez smaku, cała ta papka w środku-zapieczona-zagotowana w tej "bułce". Ogólnie papka bez smaku, mięsa parę kawałków średnicy ok 1cm... i feta-za dopłatą 4zł!!! jakieś 3-4 kawałeczki-i uwaga-również zagotowana w środku!! Ogólnie porażka i : NIGDY NIE JADŁAM NIC GORSZEGO, wszyscy wyszliśmy głodni i niezadowoleni a później tylko sensacje żołądkowe.
Co do obsługi to chyba trafiłam na pierwszy dzień ich pracy-Pani nie była w stanie nabić na kasę prostego zamówienia, trzeba było wiele razy powtarzać i ciężko było się porozumieć...
NIE POLECAM!!
Co do obsługi to chyba trafiłam na pierwszy dzień ich pracy-Pani nie była w stanie nabić na kasę prostego zamówienia, trzeba było wiele razy powtarzać i ciężko było się porozumieć...
NIE POLECAM!!