Obsluga w okienku

Pani w okienku (starsza,siwa,krotkie wlosy) dramat, nie majac przerwy czekałam przy okienku ok 20minut az laskawie przyjdzie obsluzyc i wykonać swoja prace. Po zapłaceniu za zdany egzamin zero jakiejkolwiek informacji co dalej zrobić, wiadomo człowiek się nie zna na wszystkim a w emocjach nie doczytuje inf na kartkach które nie sa zbyt jasne z przekazem informacji. O tym ze potwierdzenie wplaty trzeba zawieźć do urzędu dowiedziałam się po 2tygodniach czekania dzwoniac do urzędu, Pani w owym okienku w Pordzie z wielka lacha nawet nie raczyla mi powiedzieć,tylko burkala pod nosem,ze wystarczy zaplacic i do widzenia, tempo jej obsługi wskazywalo na to,ze raczej znowu chce uciec na "nierozplanowana przerwę". Ogolnie egzaminatorzy w porządku, pierwszy egzamin oblany z własnej głupoty. Drugi na lajcie, mily Pan egzaminator Pan Lech, bezstresowa atmosfera i egzamin trwający około godziny. Jednak obsluga w okienku do całkowitej wymiany!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani w okienku nie jest pracownikiem PORD tylko pracownikiem banku, zewnętrznej firmy. Nie musi nic wiedzieć. Ja tam za egzaminy płaciłem przelewem i nie musiałem stać w kolejce i płacić prowizji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0