Mieszkaniec - opinia (1) Ten obszar to jakaś tragedia!!! Dodzwonić się do administratora albo... Mieszkaniec B.Robert Karczewski - opinia (2) Rozmawiałem dzisiaj, dodzwoniłem się bez problemu. Nadzwyczajnie miła i... B.Robert Karczewski Mirka - opinia (1) Gdyby dało się niżej to wystawiłabym ocenę ujemną. Najgorszy oddział z... Mirka
Władysław Gierej - opinia (1) od dwu dni próbuje się dodzwonić - bez skutku, maile pozostają bez odpowiedzi Władysław Gierej D - opinia (1) dno porażka zamknąć ten oddział a nie siedzą i kawę piją telefonów nie... D Marta - opinia (1) Gdyby dało się niżej to wystawiłabym ocenę ujemną. Najgorszy oddział z... Marta Katastrofa (1) Powinna być nota minusowa to bym ją dał.PGM porażka .Nikt nic nie wie,nie... on Porażka (1) BOM czynny od godziny 7 rano (pt) Dzwonię od 07.50 do 08.50 na trzy numery.... Maciej Niemiłe, pracujące za karę panie. (2) Obsługa zerowa, zawsze problemy i fochy. Ania Koszmar. (1) Moja opinia z google: Dzwonię w kółko na wszystkie numery od 2 dni, nikt nie... Joanna Masakra (1) Jak mogę zdać choćby jeden punkt za ocenę skoro nie można nawiązać jakiego... Mieszkaniec Oliwy NAJGORSZY BOM W GDAŃSKU!! (1) Najgorszy BOM nie da się tam nic załatwiać szczególnie w Dziale technicznym... Oburzony Tragedia (1) Dodzwonić się do nich to jakas masakra,wogole nie odbierają telefonu,trzeba... Mala33 To miejsce to tragedia (2) Tutaj nie można się dodzwonić .Osoby tu pracujące są oschłe i... Mama