Obszywanie kierownicy skórą - gdzie?

Witam

Może ktoś wie gdzie dobrze i tanio w trójmieście można obszyc kierownice skóra albo gdzie można kupic juz obszytą kiere???

Pozdrawiam

Krzysztof
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Obszywanie kierownicy skórą

kolego nie wiem gdzie, ale mysle ze 250zl min w trojmiescie za takie cos, a kupic to moze na alledrogo poszukaj,
pozdro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja jak zwykle i wszędzie polecę ten zakład: http://autotap.eu/

Facet jest na prawdę w porządku i można się dogadać. Powiem tylko, że mi obszywał (a właściwie dał obszytą kierownice w zamian za moją starą zużytą kierkę) za dużo mniej niż 250zł :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

fakt, facet zna się na rzeczy.
wada ? długie terminy oczekiwania, ok 3 mcy i niestety cena.

ja kupiłem na allegro.
koszt - 120 zł.

ładnie obszyta, dobra jakościowo skóra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re:

zadaj inaczej pytanie np gdzie obszyć kierownicę BMW skórą to dostaniesz wiele odpowiedzi w tym od największego trola H jak hycel

a tak na poważnie nie myślałeś o wymianie kierownicy na dobrej jakości nową. Nowoczesne tworzywa są dużo przyjemniejsze niż skóra a do tego ułatwiają znacznie prowadzenie auta.

Do tego skóra jest materiałów którego nie da się wyczyścić więc po krótkim czasie będziesz miał kierownicę w takim stanie jak kierowca śmieciarki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

Polecam profesjonalne tapicerstwo samochodowe http://www.bcc-interior.com/index.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szukaj na forach motoryzacyjnych, można tam zweryfikować pracę tych ludzi. Na forum Peugeota 206 koszt 120zł + kaucja za kierownicę która jedzie do Ciebie byś miał kierownicę w aucie. Oczywiście to przykład. Każde forum ma swoich fachowców.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam!! Ja polecam http://www.autotapicer.gda.pl .Miła , szybka i terminowa obługa oraz bardzo profesionalnie wykonana praca . Ja zlecałem obszywanie kierowicy i szycie pokrowców. Polecam w 100 %
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam maff.com.pl z Rumi .
Mam kolege który jest bardzo drobiazgowy ( aż do granic absurdu )rozkminiał temat dość wnikliwie i wniosek jest taki :
-odpowiednia skóra z atestem samochodowym-ze specyfikacją do kierownic - to jest podstawa !
Oglądałem 2 kierownice kolegów ktorzy tam oddali do ponownego obszycia ( już raz były obszyte fabrycznie) i przyznam że robi to wrażenie jeden z nich zrobił już prawie 50 000 km , ma swoją firmę i jeżdzi bardzo dużo i nadal jest ładna to jednak coś jest na rzeczy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

przerabiam z racji zawodu ładne używki igły po małych przebiegach z allegro,w ok.150-250 w zależności od auta,polecam.Przerabiałem trójmiejskich obszywaczy ,nie zawsze było idealnie a poza tym widać że obszywana,chyba nie ściągają starej skóry i dlatego kiera ma wrażenie trochę grubszej a oryginał to oryginał
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

MAFF Rumia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Jaki polecacie skup aut powypadkowych? (32 odpowiedzi)

Witam, Wczoraj wracając z pracy wpadłem w poślizg i uszkodziłem auto. Nie opłaca się go już...

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (72 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Żarówki do samochodu (24 odpowiedzi)

Czy ważny jest producent czy kupujecie kierując się przede wszystkim ceną? Jakie będą najlepsze...