Oby tak dalej

Temat dostępny też na forum: Komunal Express
Główna zaletą Komunal Exress jest termonowośc ale równiez obsługa która jest bardzo miła. Jako jedna z nielicznych firm wprowadziła system dualny który działa bardzo sparwnie. Ciesze się ze w ten sposób moge chronić środowisko. Polecam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Oby tak dalej

Pani Moniko nie wiem na jakiej ulicy Pani mieszka ale ja też mieszkam w Osowej i mi nie dali pojemnika na mokre nawet mnie nie poinformowali że wchodzi jakaś segregacja. Morał z tego taki że jak straz miejska zrobiła nalot w kwietniu to ja i moi sąsiedzi musieliśmy płacić mandaty za brak pojemnika na odpady mokre. Najgorsza firma jeśli chodzi o segrgację!!! a na dodatek wszystko leci do jednej śmieciarki.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Oby tak dalej

popieram panią Annę. Nawet na youtubie widać jak komunal ładuje oby dwa pojemniki do jednej śmieciary!! Śmiech na sali jeśli chodzi o segregację!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

dla mnie usługi były w porządku...

Co prawda w kwestii segregacji to nie mogę wyrazić swojej opinii, jednakże kilka razy zamawiałam w tej firmie kontenery przy okazji remontu mieszkania i było ok - ceny lepsze niż w PRSP, no i kontakt z firmą bez zarzutu, nie mają problemu np. e-mailami :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1