jarek - ocena (1) Tragedia z tą firmą, nie można doprosić się grafiku odbioru, przyjeżdżają jak... jarek Szymon - ocena (1) Punktualnie i w dobrej cenie. Szymon Pola Z - ocena (1) polecam , zamiawialismy worek big bag na gruz na Stogi .Przywiezli tego... Pola Z
HaNia - ocena (1) Firma naprawdę NIE jest godna polecenia, nie można się doprosić odbioru worka... HaNia Klient e worek - ocena (1) Zamawiam worek w weekend, przyjeżdżam w poniedziałek po odbiór na sportową.... Klient e worek Zadowolony Klient - ocena (1) Realizacja dostawy worka big bag na gruz w dniu zamówienia, profesjonalnie... Zadowolony Klient Wojtek - ocena (1) Worek przyjechal do mnie szybko tak jak umówiłem się z firmą. Odbiór worka... Wojtek Szymon - ocena (1) Jakby była możliwość dać gwiazdki na minusie to jak najbardziej... Szymon Kamuflarz - opinia (1) Dramatyczna obsługa - a raczej jej brak. Śmieci nie zostały wywiezione z... Kamuflarz Mirosław - opinia (2) Korzystałem z usług firmy konbrud w celu wywozu gruzu, było szybko, sprawnie... Mirosław Elżbieta - opinia (2) Współpraca z firmą bardzo pozytywna. Pani Ania kompetentna, rzeczowa i... Elżbieta Krzysztof - opinia (1) Dzień dobry , Ta firma świadczy usługi od 2-5-23 m. in na osiedlu Jasien... Krzysztof Endriu - opinia (1) Super obsługa w biurze obsługi klienta, konkretni kierowcy i widać, że... Endriu Wujek_samo_zlo - opinia (1) Polecam, szybki czas realizacji Wujek_samo_zlo misiek - opinia (1) Super 100% zadowolenia, sumiennie i terminowo ceny przystępne jak na okolice... misiek MM - opinia (1) Mila obsługa, sprawnie i w przystępnej cenie. MM Mariusz - opinia (1) Zamawiam worek rano jest w ciagu dnia Piszę/dzwonę , że worek pełny... Mariusz Wioleta - opinia (1) Worek z gruzem został zabrany szybko. Pani w biurze bardzo miła. Polecam Wioleta Andrzej - opinia (1) Właśnie zmieniono "rozkład jazdy" śmieciarki. Nie powiadomiono mnie o tym,... Andrzej E.Gawin - opinia (2) Jestem bardzo zadowala z uslugi, sprawnie i bez problemowo E.Gawin